IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Що, да не би някой да купува на 15? Те са на жена ми, наследи ги от баща си, лека му пръст на човека и докато се оправят всички документи, търговото приключи. Сега ще ходя по общи събрания и ще се бъзикам))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ако гледаш INSTINET - За това! Достатъчна новина за да го напомпят днес. Между другото, току що получих писмо от WCOM, с материали за общото събрание)) Смешно - нали?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Наивник, сега видях в онази тема та - какво ги направи СОДИ-те бе човек? успя ли да ги дадеш на 15?
        da-da WCOM oсигурили кредит линия, но дали това ще им направи рали?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Щоооо?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

BUY WCOM!!!!!!!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Ако говориш на мен,сам си го измислям,с други думи анализирам.
              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

naivni mi priyatelu,kakvo tolkova chetesh.kade ya nameri tazi literatura?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Тошо,аз не мисля като тебе..Наистина за понеделник и вторник съм съгласен че може да е надолу Nasdaq,ама това ще е техн. корекция ,и до петък пазара ще завърши на + за седмицата.миналата седмица,когато CSCO "изненада " пазара това беше някакво дъно,и поне 1 месец rally трябва да има.
                  http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

HALTED - задържани, спряни от търговия
                    http://www.nasdaqtrader.com/trader/t...dHaltCodes.stm - кодовете и значенията им, проради които може да бъде спряна търговията на дадена акция

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

HALTED ???

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Абе не ги щортих, не че не са за щортене, ама не ми се затварят дългите позиции преди якия старт в понеделник, пък и някакси ми се искаше поне на 10.50 да ги скъся мама нямаше как
                        Иначе мисля в понеделник отваряме високо, затваряме ниско иииии във вторник вече надолу, аман от тия бикове
                        Поздрави и успехи

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Набелязах си един MIMS за шортене - ще го чакам на затваряне да видя как е.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Kolegi, da znaete site , kydeto ima spisyk na kompannite, vkljucheni v NASDAQ s otnositelnite im tegla v nego?
                            Mersi predvaritelno))

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

А, никакви майни. Не сме се събрали за това, а да става весело. Пък ако направим и по някой лев - още по-добре

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Търговец, аз в момента по скоро спортувам, а не търгувам, този CASH account почти съм го отписал, а може би точно заради това в него съм 150% напред от началото на годината. Надявам се в най-скоро време да приключа с отпуската и тогава, ако ме видите да търгувам с такива BS, можете да ми теглите по една майна))

Коментар

Working...
                                X