If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Abe ne znam kude ste ni otvede goljamata vulna, no AMD e na 10 god. minimum, i az mislja da go pazarja!
Коментар
Aquarius
Going Down
50% retracement na dneshnoto padane pri DOW i SPX i trugvame otnovo vuv vyarnata posoka DOW probi pod dneshniya klin taka che ochakvayte test na osnovata mu 7704 i nay veroyatno oshte dnes produljavame na dolu tozi put naistina v golyama treta vulna koyato shte ni otvede nay kusno utre do 7460.
Коментар
Пижо2
options
Някой ще даде ли едно рамо Искам да работя с опции от BG , но не знам кой посредник да използвам? Благодаря предварително!
Пичове, ако някой има пари за хвърляне на вятъра, и евентуално за голямо БОНГО, да погледне ADSX. Аз натоварих преди няколко дена по ,36-,38 и сега ще си ги чакам до 1.
Тука съм си, ама само зяпам (и лапкам мухи)
Утре е петък и нищо не се знае, но аз бих се отървал от BRCD-to ако съм се набутал в такова на пре маркета , ако котировките са му 7 и 7.50 (при условие че затвори м/у 6.5 и 7), ако утре не премаркета е под 6.5 ще си го задържа, а ако пак е в рейнджа - решавам според посоката на пазара
А иначе бих си го купил около 5.5
Да беше някой ми казал вместо 1000 ERICY на 0,355, да купя 100 000 или 500 000))
Коментар
Nikolaj
NT
Az otnovo si graja s opziiki na Lufthansa i DT (za nadolu, tozi put), mnogo me kefi! Inache pokupkata ti na AMD mi se struva dobra i az bjah zljazal tam ama pazja parichki za usrednjavane na opzite mi za vseki sluchaj, che tam ne e shega rabota! Inache v CSCO ne sum nagazval, no moje da go napravja, s dulgosrochnoi namerenija razbira se
Pozdravi i uspeh!
Ще им давам вече BRCD. За CSCO - лоша работа. И аз бера душа там. Но както казваш ти, това е една от компаниите, която няма да фалира - с два пъти дълга на България в банката - трудна работа. QCOM и ORCL ми се опъват за надолу. Ще купувам пак Джунипери - 4.70. Ако се сещате за други боклуци, казвайте.
Коментар
Nikolaj
NT
Abe pichove kakvo mu napravihte na CSCO - 9,84$ ?! Sprete s tezi kusi prodajbi veche )) ADV ubi ribata dnes !!!
Ne znam za BRCD ,CIEN ,no NT mi se struva gotova za vazhod prez sledvashtata sedmica.Stop @ 0.46/7 target-the sky!
Inachei na men mi struva che AMD e za buy no za buy po standartite na N-nika ,kupuvash v 10 BG time i prodavash v 10 AM ET..
Pozdravi
a shto se otnasq do towa dali e probit edin support ako intraday-low e pod nego, az mislq, che edin support ne e probit i kogato mine 1-2% pod supporta zashtoto wsichki znaqt che market-makerite obirat otdolu stop-lossovete.
aide stiga naisitina li wqrwate che e stanala greshka a ne prosto prah w ochite. Ne im wqrwam na tiq kopeleta!!!.
Коментар
Aquarius
open
Ot CNN mi stava yasno che tova koeto si pozvolih da nareka 3ta vulna e napulno vuzmojno da e dvijenie koeto e rezultat ne na konvencionalni pazarni sili deystvashti kum konkretniya moment a chrezvechaen faktor koyto pri vsichki polojeniya shte povliyae na snoshtnata mi prognoza.Tova ne me pravi po-malko mechka no prosto smyatam che mechiyat scenariy ne e ot nay-golyama velichina kakto ochakvah snoshti.Sreshtu edinstveniya bichi scenariy koyto vijdam kum momenta a imenno chetvuta vulna da se prevurne v Flat corection koyato da dostigne do 8250 nay mnogo, stoyat nyakolko mechi scenariya koito sa v sustoyanie da tlasnat DJ do razlichni targeti pod dunoto 7460.Tova izmestva veroyatnostta silno v polza na mechite scenarii.No neka purvo da si izyasnya kakvo e imal namerenie da pravi pazara bez tazi "nevolna" manipulatsiya i togava shte dam svoya update.
Коментар