If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
pozdravqwam wsichki koito bqha wchera bullish (za towa se iska dosta smelost). Nadqwam se da ste zahlebili....
Az shte si ostana konservativen otnosno moqta tyrgoviq i shte osatawa reversal igrite na professionals.
Pozdrawi i uspeh!
Рано е да се каже дали е истинско дъно или измамно. Все още OEX 450 се държи, ето защо за момента няма потвърждение за понататъшен спад. Най-логичното което може да направи пазарът сега е да се покачи до 464 за OEX и ако го пробие това ниво ще имаме "higher high", което е сериозна причина за рали. За момента обаче сме в междинната територия.
Много упорити тези бикове... Държат и не пускат нивото 450 на OEX да бъде пробито... Голяма драма. Засега пазарът е в някакво равновесие, способно да изнерви възможно най-голям брой участници - и бикове и мечки...
Не трябва да се забравя и влиянието, което оказва предстоящия triple witching. Винаги преди такъв пазарът се въздържа от големи движения.
В момента съм дълъг на ORCL ,сложил съм един лимит buy @ 10.30.Имам няколко опции ORCL DEC 10 CALLs /знам че имам 2-3 дена до expiration /.
Ха да видим сега
Пожелавам на всички успешна търговия!
Коментар