If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А пък аз вчера в 10.04h затворих късите и си продадох путовете и си купих колове и минах на дълги позиции. Голямо бонго! Нпаравих удара! Реализирах 76% печалба средно по всички позиции от началото на спада. Сега съм заредил за нагоре и чакам Nasdaq да стане 5000, за да продам. Под 5000 няма да продавам нищо!!!
Ето и моето мнение за пазара днес: Според мен днес ще станем свидетели на консолидация в тесен диапазон -1360-97. Като нива на съпротива съм определил 1397, 1420, а подкрепата е на 1358. Аз лично вчера на отваряне покрих късите си позиции от 13-ти, но оставам с меча нагласа и ще търся удобен момент за скъсяване отново.
Късмет на всички !!!
За мен вчерашното рали е нищо повече от bargain hunting in oversold conditions-подкрепено разбира се от няколко добри earning reports.Нормално беше след пет дневно падане да се случи това.
Успех на мечките!
Коментар
Nikolaj
pseudorally
ami ste zaredim otnovo s putove i tova e, chakame Bush da si izmisli prichina za Irak )
Ako na tova dneshnoto mu se vika rally tejko na bikovete.
Inache mi haresa komentara na money.cnn.com za dneshnata sesia na indeksite: "Back in Black"
Volumeto mi se vijda mijavo.
Виж, Мони, не смея на неща, които не са смешни. Освен това може да ми е смешно понякога, но не бих си позволил да се подигравам на който и да било в този форум.
Разбира се, че можеш да бъдеш и "дълъг" и "къс" и пак да си на печалба в значителен % от случаите, особено при сегашната волатилност. Примерно купуваш едновременно путове и колове, да речем върху QQQ. Защото възвръщаемостта при покачване или спадане на пазара многократно ще покрие разходите.
Коментар