If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стига сте плюли А.Николов!
Стига сте се плюли!
Ако няма какво да кажете,мълчете!
Досега излудявахте когато ви затворят пазара,но сега -и при отворен и затворен ,ефека е един и същ ))))))...
Две години вече се съобразявам с прогнозите на Карол и слава на Бога и на Карол печеля добре.Остави ги нека си завиждат!
Коментар
Dechev
Благодаря за рекламата на Карол
ok, yavno si otvoren v prognozite. kak shte obiasnish prodaljavashtata korekzia na zenite na indeksite v usa. ne ti li se striva che tozi prozes prodalji dosta dalgo. yasno e che shte ima obrashtane i vazvrashtane na pozicii, no do kakvo nivo/ napr. S&P 500/?
Очевидно тези, които плюят срещу Карол не разбират, че така ни правят реклама. Тези, които пък критикуват прогнозите ми едва ли съзнават, че по косвен начин ми помагат да бъда по-убедителен за движенията, които прогнозирам. Вероятно някои от участниците във форума си спомнят, че през септември 2000г когато NASDAQ бе над 4000 пункта и аз прогнозирах голям спад за следващите години, бях убеден за луд и за глупак. Сега вече е очевидно, че тази моя "глупава" прогноза тогава се оказа всъщност много точна и позволи на много хора (най-вече на Карол, разбира се) да спечели от това. Затова и бих окуражил по-нататъшното охулване на Карол и на мен лично. Друг е въпроса, че ми е странно как това помага за развиването на този форум и участниците в него.
За съжаление, в последните изказвания се копират част от текстовете, които са публикувани на нашия сайт. Тези текстове, разбира се ,не могат да бъдат публикувани на друго място, тъй като са собственост на www.karoll.net. Дори и аз да имам полза от подобни дискусии тук, аз нямам влияние върху управителите на нашия сайт и няма да мога по никакъв начин да им повлияя, ако те решат да търсят правата на сайта. Надявам се ръководството на Investorbg.com да разбира важността на този проблем. Ето какви са условията за ползване на www.karoll.net:
Кaroll.net е електронно издание на ФК Карол АД. Информацията предоставена в този сайт е обект на авторско право. При използване на информация от сайта е задължително позоваването на www.karoll.net. Препечатването на цели материали става само след писмено съгласие на www.karoll.net.
Поздрави на всички анализатори и играчи на пазарите и още веднъж благодаря за големия интерес към нашия сайт и конкретно към мойте анализи.
А.Н.
К"во сте направили тук бе хора??? Нищо не мога да разбера. Кой с кого се кара, кой се рекламира и т.н.!???
За Nov - IB - www.interactivebrokers.com.
За всички останали, пак задавам тъп въпрос - Какво да го правим??? Аз както винаги съм дълго къс с нюанси на надебеляване и затъпяване. Вие какво мислите.
Коментар
MIB2
Свързани пазари
Wsichki broeneta se otmenqt, vkl. rabotnoto i alternativnoto.
I kakto vi kazah vchera - PREMINAVAME KAM IZPOLZVANE NA PARASHUTITE. I BOG DA VI E NA POMOSHT.
Коментар
Бъдещ Клиент на Карол
Свързани пазари
Ще ви съдя до дупка. Яко се набутах от смахнатите ви прогнози. За нищо не стават. Аматьори!
Е и ?
ти какво разбра от това ?
че работното броене се отменя и започва алтернативното ?
или обратно ?
да ходят да преподават в УНСС тия момчета -че що пари изгубих заради тях. А.Николов и без това е с академични наклонности.
Коментар