IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• n/a

Ето му анализите на Данаил,
    http://www.home-brokers.com/analizi_kratkosro4ni.html
    http://www.home-brokers.com/analizi_dylgosro4ni.html
    Само ще спомена че съм съгласен с Блатимир че се учи най-добре с практиката.Според мен обаче,да учиш начинаещ инвеститор да играе с CFD,на марджин,като гарантират за сделката с 15 % необходимите пари е много ..рисковано.Щото с тези високи марджини,и спредовете от по 10 -20цента /напр. делтастоцк демото/ даже за най-ликвидните биха изяли тези 350-500 $ много бързо..
    Колкото до Наивника,аз също мисля че той играе с доста по-"големички" суми от тука постващите..И смея да твърдя че е един от най-добрите търговци тук с много повече опит от някой от нас /мен напр./.
    http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• n/a

Съгласен, но досега само атаки получавам. Колкото до мнението ми , то се базира не върху новини и не се формира в трейдинг форумите. Моят източник са графиките. И понеже днес цял ден си губя времето, за да отговарям на неоснователни нападки, не мога да ти кажа ни6то смислено. А и вече съм прекалено раздразнен, за да коментирам каквото и да било.

Коментар

• n/a

To za tova e forum vseki se izkazva vajnoto e spora da e konstruktiven,a ne da se zajajdame.Kakvo ti prechi da si kajesh vijdaneto za pazara i tuk?

Коментар

• n/a

To za tova e forum vseki se izkazva vajnoto e spora da e konstruktiven,a ne da se zajajdame.Kakvo ti prechi da si kajesh vijdaneto za pazara i tuk?

Коментар

• n/a

Не споря с всеки, а си защитавам мнението.
            Дали пък не допуснах аз грешката, като не уточних че става въпрос за търговия чрез CFD и се търгува с 15 % собсвени средства.

Когато имам точна визия за пазара може да я прочете на моя сайт, а дали тя ще съвпада с вашата....

Коментар

• n/a

Daniele,stiga si sporil vseki si ima mnenie javno njama da gi ubedish,daj njakoja prognoza za pazara kratkosrochna!

Коментар

• n/a

Bobs, темата за мен повдигна Наивник, защото чел-недочел нещо и нали си е голям разбирач открай време, как така някой ще твърди нещо в разрез със собсвените му възприятия.

Коментар

• n/a

Здрасти и на теб. Ако ти мислиш, че можеш да обучаваш хора да започват с капитал $10 000, ок - поеми този риск и го направи на практика. Не е важно с колко започваш - въпросът е да се осмисли самата търговия като такава. И според мен не е разумно някой да пробва с такава голяма сума.
                  Начинаещите шофъори със 200 км/ч ли ги пускат да се обучават и сигурно да завиват на ръчна спирачка? Това се отнася и за акциите с които човек трябва да започне - с Макдоналдс, а не с BGEN например.
                  Формулата е с малко пари - на по-стабилни акции.

Коментар

• n/a

Я стига глупости. Всеки започва да играе на хартия. Това с хирурга е тъпо. Много тъпо.

Коментар

• n/a

Daniel, njakolko komentara... ne preporachvash da se zapochne s poveche ot $1000... az mislja che makar da e vazmozno da zapochnesh s $1000, tova e kraino malko i nedostatachno. I vseki koito e probval ne samo da e imal zelanie, a i da e probval, ste ti kaze sastoto. I zatova mi se struva podvezdashto da govorish taka. A i tova deto e na saita ti - "Сума от порядъка на $350 - $500 са напълно достатъчни за начало ", prosti mi, no e pulna glupost, kazana po dosta bezotgovoren nachin.
                      Kolkoto do tova koi s kolko stotici hiljadi $ raboti - za Naivnik sam siguren che e taka, a za tvoite klienti deto pochvat s $350-500 - interesno kolko ot tjah ste imat accounts sled 3 meseca.....

life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• n/a

Ще ти предложа само нещо и мисля да спра дотук:
                        Защо се повдигна темата според теб?

И още: Единственото, за което ме е грижа (пет пари не давам кой какво си мисли, че еди-как си било, защото сме коментирали драсканици): когато се правят изказвания, които могат да имат значение, то те да бъдат в същността, а не да гравитират около фантазии!
                        Успех в трейдинга!

Коментар

• n/a

Наивник, мисля че ти ми откри сергия на вашето пазарче. Не аз написах линка към Дневник, нали?

Коментар

• n/a

Да, сега разбирам от думите на Blatimir защо сумата искате да е голяма - за да има какво да губите, докато сами си се учите как стават нещата. Добре че си почнал да търгуваш - не искам да си представям, ако искаше да станеш хирург - що хора щяха да си отидат в твоите експерименти .Е, аз на тези, които са се записали на моя курс, се опитвам да им спестя поне малка част от евентуалните проблеми с играта. Да ги предпазя от грешките, които аз съм почувствал на гърба си.

Коментар

• n/a

А, тук се е заформил спор, съжалявам че не се включих. Днес приключих много рано с пазара - просто имах доста хубав ден. Даниеле, аз преди няколко месеца ти писах един мейл с всичко, с което не съм съгласен. Ти ми отговори тогава, че ще ми отговаряш друг път. Аз сега съм много зает, играя си със сина си, който не ме е виждал три дни. Утре може и да драсна нещо. Мисля, че точно в този форум не би трябвало да си продаваш краставиците. Някой от нас са краставичари. Успешна търговия на всички!!! Искам ако може докато ме няма да бутнете още малко надолу NVDA.

Коментар

• n/a

Никой на никого не отнема възможността да търгува. Защо вие просто не кажете на хората каква литература да си вземат и къде да си открият сметка. Всичко друго е практика. Едва ли може да ги научите на нещо повече.

Коментар

Working...
                                X