IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Здравейте!
    Супер много се радвам че този форум се възражда.
    Спомням си времената, когато той беше много по-активен от форекс форума и участниците в двата форума добре се допълвахме отвреме навреме
    Дано това е едно наистина успешно възстановяване на форума ви.
    Един съвет към начинаещите - не засипвайте по-опитните като RT, Наивник, mmaker, sagi, trader1 и другите (сори за тези които пропуснах) с непрестанни въпроси - оставете ги да постват когато могат и имат какво да кажат и ще научите много повече отколкото сте предполагали.
    Нетърпението е лош съветник

Успех пичове!

Коментар

• gi-gio

Аз съм нов тук и играя отскоро на найс и най-вече на интел.Как мислите докъде ще пада?
      Благодаря предварително на всеки който вземе отношение!

Коментар

• gi-gio

Gi-gio, izviniavai 4e se vru6tam pak na tozi vapros (kaza 4e ne iska6 da raziskva6), no pisah edin e-mail na Scottrade i mi otgovoriha 4e ne moga da si otvoria akaunt pri tiah, 6toto ne sum US citizen ?!...

Коментар

• DJIA

Trader1 e tuk, no pod drugo ime, i veche se zanimava poveche s po- long term trades, kakto i s commodities. Inache neshtata ne sa promeneni koi znae kolko za dve godini...
          life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• gi-gio

Minalia posting beshe za teb
            hvarli edno oko i na BA mislq 4e tam shte ima igra

Коментар

• INTC

Vidq li INTC kakuv krasiv tripple top reversal napravi na4aloto na 2004 kato po u4ebnik

Коментар

• funds

RYVYX RYVNX

Коментар

• SUNW

spored men osnovnite resitance-i sa na 4.25 - 4.11 i 4.00 nqkoj ot tqh shte ukroti cenata sled koeto nagore. Pone tove e moeto vizdane moze i da burkam a moze i da ne.
                  Gi-gio 4akam da pishesh man domu4nialo mi e za teb .
                  Uspeh na vsi4ki nyse spekulanti

Коментар

• privet gi-gio

посочете моля няколко Американски инвестиционни фонда. Благодаря

Коментар

• privet gi-gio

Sus SUNW moze da se kaze 4e sum gord zashtoto predvidih dvizenieto nadolu no mi skusa nervite, zashtoto o4akvah da oburne po-rano i da ne stigne na nivo 5.93 (koeto silno me razkoleba i sabudi v men strah da ne sum sgrshil)burkal).
                      Zna4i az vleznah kus 15.01 v SUNW na 5.55 sled koeto me otnese stopa na 5.65 kogato stigna na 5.75. Sled tova pak vleznah kus na 5.70 i cash-nah na 5.10 (koeto otgovarq na vaprosa ti 4e nervite mi ne sa izdurzali do 5.06). Ot togava ne sum zaemal poziciq i ne sum nabliudaval ezednevno
                      pazara, zashtoto rabotq po edin proekt i ne mi ostava vreme. Spored men ima na kade da pada oshte mislq 4e moze da otide do supporta na okolo 4.25 kojto e bil 5 puti resistance. Ima osnovanie da se o4akva obrushtane nagore
                      zashtoit MACD dosta se e razkra4il i Chaikina e dulboko v 4ervenoto, RSI e v zonata pod 30 koeto indikira oversold. Spored men monitor i shte poakze. Ne zabravqj 4e cenata e po resistance-a na MA 200 i na MA 50 koeto
                      ne e za podcenqvane.

Коментар

• privet gi-gio

Izviniavaj 4e se zagubih bratle ama imam mnogo rabota v posrednika i prosto sum se razkoval ot ti4ane po razni sdelki. Chak sega vlizam b NSE symbols. Drasni mi akciite kojto monitorvash da im hburlq edno oko i az i da ti kaza mojta gledna to4ka ))
                        Mezdu drugoto minalia mesec udarih 4 ot 5 investicii na zeleno koeto e dovolno. Ti kak si nehsto novo okolo teb

Коментар

• DJIA

Vrashtam se sled okolo 2 godini i vijdam otnovo mmaker, gi-gio, sagitarius_d, kakto i speca na VIX Rogue Trader
                          Tova me radva mnogo, ama ne vijdam Naivnik, Trader1 i dr.
                          Niakoi shte mi kaje li zashto?

Коментар

• DJIA

Spored moite analizi Dow trqbva syvsem skoro da zapo4ne korekciq ili na4alo na sylno dvijenie nadolu.
                            Kym momenta e dostignato 200% ot vylna 1 ili ot vyna a -nivoto 10750, nad nego sledva6tatite celi sa naistina na visoko.
                            Za na4alo 9062 kato ako se slu4i kakto go o4akvam v dylgosro4niq si analiz probiva na 9000 6te ni dovede do 7300 a ima veroqtnost i po-nadolu...
                            Vse pak godina na izbori,t.e. 4 godi6niq cikyl na Gann i ne samo ...I na fona na vsi4ko tova 6te nabliudavame poskypva6t $ sled april ili mai mesec do kraq na 2005 nai-veroqtno .

Коментар

• NYSE

Usmihnat, kakto vsjaka godina i prez tazi Bulgarskijat i Amerikanskijat pazar shte se dvijat nagore i nadolu
                              Kakto vinagi shte ima i pechelivshi i gubeshti
                              Lichnoto mi mnenie e, che Amerikanskijat pazar shte e po-spokoen ot prednite 4 -7 godini.
                              Dow Jones megdu 10 000 i 11 000 s osnoven dvijesht factor - presidentskite izbori. Njakade prez 2005 shte vidame novi istoricheski,
                              rekordi na S&P 500 i DJIA, tui kato Amerikanskite kompanii shte zapochnat da pecheljat ot outsourcevaneto na IT po sveta. NASDAQ, shte dostigne dokam 3000, vse pak 5000 e dalech
                              za nov rekord.
                              BG borsa, moje da se kachi oshte i shte se kachi, no shte pridobiva vse po zatihvashti funkcii - target - vlizaneto i v istorijata.
                              Prichina - eftinijat kapital ot bankite, pravi listvaneto na borsata bezsmisleno i razbira se taka jelanoto vlizane v ES. Ako njakoi ne vjarva da potarsi info za
                              Lisabonskata borsa. Tja e izcjalo sljata s Euronext)
                              Inache obarnete vnimanie na kompaniite koito shte specheljat ot upravlenieto na aktivi: MER, GS, LEH, BEN, TROW, LW.
                              drugi mnenija?

Коментар

• NYSE

Колеги,някой играе ли на акциите на дау джонс и може ли да сподели какво му е мнението за оттук
                                нататък.Аз играя най вече на интел.успех на всички.

Коментар

Working...
                                X