IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• SYMC

Sag,
    the mail has already been checked and replied

10x!

Коментар

• SYMC

http://www.wealth-lab.com/cgi-bin/We...t93&rand=25651
      Ко ша кажити?Buy ,sell hold?
      Кевин,check your mail .
      http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Crash?

Rogue,

thanks za prognozata i na men taka mi se vijdat neshtata - az kato nachinaesht futures trader napravih pechalba dnes,
        ama baq zor vidqh))

Naivnik,
        to bilo golqmo izjivqvane da gledash kak account-a ti se ljushka ot -200 do +500$
        pri 5 punkta dvijenie na pazara i to samo s 2 kontrakta
        Vlqzah i izlqzoh 4 pyti - nagushih i IB))
        Ti qvno si kalen, shtom imash nervi da gi igraesh tolkova vreme tezi raboti!))

Az sym zanadolu utre,no vse pak ne posmqh da dyrja kysi futures-i overnight!
        Ne gi razbiram tolkova oshte - pyk i to si e hazart tova!

Sag,
        moje li da mi prepratish utre 21st century alert,che mai mi iztekyl subscription-a,
        a mai ne moje da se registrirash sega za trial pak

Aide Uspeh na vsichki!

Коментар

• Crash?

SAG, мейлът ти съм го чел като компютър earnings report, непосредствено след обявяването му) Ще погледна за earnings))

Коментар

• Crash?

Кевин, относно въпроса ти как го виждаме за утре:

Общо взето изключително негативно затваряне. Яко продаване в края на сесията, което показва, че страхът се връща в пазара и инвеститирите нямат дори желание да спекулират като държат позиции през нощта... Това ме кара да се мисля, че най-вероятно продължаваме надолу в следващите дни. Аз продължавам да съм къс в SPX, както споменах по-долу.

Лека вечер.

Коментар

• Crash?

Sorry момчета но имам възможност да участвам на пазара само в последния 1 час на търговията..И 30 мин от after-houtrs..
              По въпросите-Кевин в 9:23 си получих newslettera/по точно съм получил,щото чак сега го прочетох /.
              Не знам какъв майл си ми пращал ,
              Наивник-абе какви дивиденти те гонят тебе ?Аз не те питах за дивиденти..Ако имаш майл,който редовно преоверяваш/поне ведъж дневно-
              кажи ми го.
              btw това което не ми харесваот design на investor/the new image / е че не се виждат старите 50 отговора на тема..
              Дразнещо е да кликаш надолу и и наолу зада прочетеш всичко което сте писали..
              Моите позиции-
              QQQ 26 apr puts,DIS apr 17,5 puts, C 35 puts APR..
              Chao
              http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Crash?

Що се касае до конкретните %, това е много труден въпрос предвид ситуацията. Краткосрочните движения се влияят много от новините, колкото и някои хора да говорят обратното.

Средносрочно обаче продължавам да съм за надолу, до нива под и около октомврийските. Единственият въпрос за мен е дали ще има пак движение нагоре преди този спад, който очаквам или ще продължим за надолу без такова движение нагоре...

Коментар

• Crash?

Докато SPX е под 875 аз съм къс, над 875 минавам на дълги позиции...

Коментар

• Crash?

Rogue, смяташ ли че pullback-а ще бъде от порядъка на 6-7% или ще е повече?

Коментар

• Crash?

Аз затварям късите с надеждата за някаква корекция утре за да влезна отново къс.

Коментар

• Crash?

Нека първо да видим днешното затваряне. Гледай последните 30 мин. за индикация...

Коментар

• Crash?

Kak go vijdate za utre?

Коментар

• Crash?

Е, биковете поизтрезняха ли малко? Лошото е, че след това идва махмурлука...

Коментар

• Crash?

Crash? ))

Коментар

• Futures

A nqma!
                                Az samo indeksi shte cykam zasega!
                                Nqma zasega da se zanimavam s commodities/e moje zlato v kraen sluchai/!))

Коментар

Working...
                                X