IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Няма как да докажа , че не е. Всъщност това няма голямо значение. Каквото имаме да си кажем, можем
    да го правим и тук.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

У. Б. в крайна сметка твой ли е е-майла или не, че ми стана интересно нещо?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

RT, mislish li ch she pada ottuka?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Пиши ми на този мейл:

timexstore@abv.bg

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

bufet dai nikakvi kordinati 6te mi intersno da si pogovorim

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Sa6to taka nikoi nqma6e ni6to protiv prognozite na 3333a a sre6tu negoovite intrigi i nejelanieto mu da obqsni za6to misli taka. Toi polzva6e 6-7 nika i dori sega postva s drug nik taka 4e nedei da govori6 4e 3333a e sveta voda nenapita

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

moeto nivo e 1444-47

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Bufet samo se 4udq kade beshe tvoq liubim 3333a kogato pazarat se srina sled rallyto ot na4aloto na January. Togava tuk v tozi forum nqkolko u4astnika preduprediha za tova.

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

1433..........................................ako niakoi kulturen i vazpitan se intersuva ot mnenieto mi 6te mu otgovoria

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Уважаеми gi-gio, един от причинителите на разпада мисля, че съм и аз, но въпреки това нямам угризения за това.
                      Не забравяй, че само преди около месец идеята за покачване изглеждаше налудничава а преобладаващото
                      настроение и внушения бяха за силен спад. Мисля, че много хора които четат тук се опариха здраво а точно
                      това не исках да им се случи /без да съм голям самарянин/. Пределно ми е ясно, че опитните играчи
                      /да не ги изброявам/ ще се измъкнат от грешна позиция с малки загуби, но не така стои въпросът с тези които не
                      са имали време да преминат през превратностите на пазара, та за тях ми е жал. А да продаваш на покачващ се
                      пазар е също толкова опасно както и да купуваш на даунтренд. При тези погрешни внушения които идваха
                      от форума той става опасен в реално измерение. Е та за какво да се съжелява тогава?

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Аз,без да притежавам, кои знае колко голям акаунт,с практика около 3 години и познания придобити от источници, като този форум съм правил до 40 сделки дневно,така че...Тези,, цифроманите,,едва ли правят и една сделка месечно,за тях е по-важно да разбият форума,да няма обмяна на мнения, другите също да не работят...Завист братче!

Коментар

• NYSE&NASDAQ SYMBOLS

Podneseno s komplimenti,

http://money.msn.co.uk/MyMoney/Insig...&w=true&w=true

Коментар

• 333b

имаше един коментар за 200-те сделки на Наивника... Ако имаш в акаунта си 100К както той има, и ако ползваш 2:1 или по-висок марджин (което не знам дали е правил), ако играеш за 10 цента и имаш ниските комисионни на IB - аз не виждам никакав проблем за 7 часа да се направят 200 сделки.... та това са по две минути на сделка, а за 2 минути много от акциите се движат достатъчно. за е-мини или индекси - също. Така че не виждам какво толкова невероятно виждате в това. Колкото до маркета..... преди време много хубаво му бях казал на Наивника защо ми харесва трейдинга - защото маркета е достатъчно голям и няма да можем да го побългарим и него, както направихме с този хубав форум.... Жалко наистина.
                            life is simple and clear when you make the right choices

Коментар

• triangle

Търгувам чрез посредник,който не приема поръчки за доста акции и индекси.Как да се свържа с друг,който има по-широк спектър?

Коментар

• triangle

ilimalko po nagore ?.. okolo 26,80 ...
                                spored man ima realna vujmoznost za kusi na tezi niva ,,, a tagret-a e okolo 26 ..pone !!

Коментар

Working...
                                X