If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Моля,посочете ми литература,която ще ми помогне в борбата струдно предсказуемия пазар. Благодаря.
Коментар
Rogue Trader:
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Истинското движение ще е негативно. Коментарите са че позитивните данни за Durable Orders не успяха да обърнат посоката, което може да е сигнал за изтощаване на тренда. Т.е. индикация, че пазарът вече е погълнал и последните бичи долари и сега просто няма кой да купува. Това е напълно възможно предвид факта, че от няколко дена настроението на фондовата борса (поне според VIX, VXN и QQV) е крайно-позитивно. А точно в такива моменти стават хубави и трайни върхове.
На никого не му пука за санкции, няма смисъл да се налагат... Има нещо друго: просто на мен ми е беше готино да пиша тук. Дали, за да питам нещо, дали за да кажа какво съм намислил да резна и какава касапница или какво стампедо ще става, да си кажем някой лаф колко са прости американците и на какви глупости се връзват, или просто да изръся някоя откровена дивотия - ей, така за спорта щото ми е писнало да не казвам на кво. Номерът е, че когато има настроение е далеч по-приятно да си пред компютъра и да правиш к"вото правиш, то това е така и изобщо. Това го обяснявам на някои хора, които може би не са много наясно защо и как се е развил форума и защо сега на някои хора изобщо не им се пише тук и че това изобщо няма отношение с посоката на пазара. "Се до толкова тези дето се събирахме тук сме наясно, че няма начин да не се порежеш, че ти трябва търпение, но и много непукизъм, за да наблюдаваш как ти се топи сметката докато си заложил за десети път на “куц кон”.
Ако някои хора не разбират, че с диво темпо на постинги ще разбият пазара или ще станат нещо така по-печени, то това си е тяхна работа. Ако други пък, които имат да казвата нещо на някого, обаче не го казват, а саботират форума с доста задливи изцепки – това също си е тяхна работа.
И да кажа на всички – няма защо да се съжалява. В крайна сметка има алтернатива, има пазар, а идват и празници. Ще има какво да се сложи под ножа Абе живи и здрави!
P.S. Че как бе Саги, най-малкото виж до къде сме с дугата история - mess. 74 за 1 месец ))
Коментар
Санкционер
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Саг., нима смяташ че цялото форум-пространство трябва да
се предостави за 1 месец на 3333а, ами ако след това се
появи нов такъв, трябва ли да се удължават санкциите и
всъщност кого засягат те?
Браво бе 3333а!Браво бе батйовото!Сам казваш че не разбираш много.Ами първо седни си на задника,почни да четеш,след това
да прилагаш наученото в собствен акаунт/първо демо след това може и с парички/,а тук всички виждаме че не знаеш /или не можеш да обясниш/
защо да речем пазара ще иде нанякъде си..Все отговаряш с някаква тайнственост за някакви тайнствени индикатори.
Хубаво,искаш да постваш,ами поне поствай 1-2 поста на ден бе човек,глей колко интересни хора пропъди /я наивник,я роги,я бобс
и някой други/..Ако ги беше чел внимателно,много интересни неща щеше да научиш.Казвам го не за да се подмазвам,а щото аз
съм научил нещо от тях,и се нядявам и те да са нуачили нещо от мене..
Все пак разбери че докато постваш непрекъснато/през 5 минути/ никой няма да пише..Така че докъто ти вилнееш тука,аз предлагам на
всички да се въздържат от коментари,каквото и дастава тук,за поне 1 месец..Аз няма да пиша тука поне до края на май..
Хайде успешен ден!
ЪЪЪ,исках да видя, какъв е мейла ти евентуално за някаква кореспонденция.Като кликна на ника ти се показва адрес на Карол.Това значи ли нещо,или нищо не значи?Просто питам?
Коментар
ЪЪЪ
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
B........ Kakvo stana s reversala?
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
shte pisha samo po vednyj, nqma da povtarqm 990. nqma zadna nqma predna.............................. bqh qko nastrani no sega sym qko za 990, poveche nqma da vi pisha.
Коментар
mastikata
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Aide stiga ste go lashkali tozi pazar, che si razleh pieneto.....a nagore, a nadolu...a nazdrave
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
i drug pat sam ia pravil tai gre6ka e za tova nai me iad ...................... no tova e v deistvitelnost niakoi pisa ot moe ime 4e pazarav 6te otide na 1471 i pozna struva mi se 4e znam koi priznavam 4e analiziral pazara kakto tribva a ne kato men
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
lo6oto e 4e pozagubih dosta pari4ki mnogo gre6no go izigrah podvedoh se podrugo mnenie ni6to 6ter mi e za urok
Коментар
ЪЪЪ
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Nqma problem. Ne se pritesnqvai. Na vseki se sluchva. Na nqkoi poveche obache.
Коментар
3333a
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
da za moe sagalenie se izdanih 1430 be6e gre6ka nadiavam se da ne sam podvel niakoi ammen kursa me presko4i 6te tarsia variant za kasa prodagba za korekcia no 6te go ostavia tozi pat za men
Коментар
ЪЪЪ
NYSE&NASDAQ SYMBOLS
Struva mi se che falshiviq 3333a pozna za nivoto dnes ot 1471!!! Istisnkiq 3333a mai pak se izdani. Normalno e za nego sled kato veche se razbra che igrae na TOTO.
Коментар