Първоначално изпратено от hemilio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко сметки занулихте на чуждите пазари?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнениеНаистина явно си бил като отвързано куче,щото според мен петцифрена трудно се занулява!!!Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЗанулил съм една пет цифрена.
Сега съм по кротък
Коментар
-
Polimeri,имам 700 броя при посредника!№!Който не вярва на сълзи,така е!!!А иначе от големият сриФ,излязох на нула!№!Ама ,който диверсифицира пак,така е!От пет години мъча индексите с ДЗР!!!Мъглата почти е разбулена!!!Трябва докрай да си убеден в това,което правиш,да си отдаден изцяло,ако ще и да зарежеш жената!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеА не можем ли да променим малко темата, например: Колко позиции занулихте на БФБ?
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеMи на софка 200 може и да ми се занулят чуждите, поне някои, според зависи...
Същото се отнася и за някои бг/бфб сметки при 140 спайчо.
При 100 - вероятно всички.
Вярно е - излишна тролска тема, може се трие.
Сега остана да се открие подобна и за сметките по нашия пазар - зер по логично изглежда при пъти по големи спадове...
Само дето няма да има изповеди - всеки дере мечки, купува на дъна и продава на върхове, минали...
“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Mи на софка 200 може и да ми се занулят чуждите, поне някои, според зависи...
Същото се отнася и за някои бг/бфб сметки при 140 спайчо.
При 100 - вероятно всички.
Вярно е - излишна тролска тема, може се трие.
Сега остана да се открие подобна и за сметките по нашия пазар - зер по логично изглежда при пъти по големи спадове...
Само дето няма да има изповеди - всеки дере мечки, купува на дъна и продава на върхове, минали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАйде пак се почна! Абе в тоя форум ще се покаже ли някой, който с чиста съвест да каже че е загубил пари и се е преебал или всички ще се изкарат супер играчи?“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнениеАйде пак се почна! Абе в тоя форум ще се покаже ли някой, който с чиста съвест да каже че е загубил пари и се е преебал или всички ще се изкарат супер играчи?“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар