IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко сметки занулихте на чуждите пазари?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
    О,когато не знаеш какво правиш,и си лаком, много лесно става,повярвай ми
    Най-доброто обучение става по този начин,но пет цифрена ми се вижда много!!!Четири цифрена съм прецаквал поради същите причини,но после ги намалих доста!!!Общо сумата е малка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
      Наистина явно си бил като отвързано куче,щото според мен петцифрена трудно се занулява!!!
      О,когато не знаеш какво правиш,и си лаком, много лесно става,повярвай ми
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Занулил съм една пет цифрена.

Сега съм по кротък
        Наистина явно си бил като отвързано куче,щото според мен петцифрена трудно се занулява!!!

Коментар

• Занулил съм една пет цифрена.

Сега съм по кротък
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Не съм занулявал още. Твърде нов и зелен съм още. Започнах преди няколко седмици и засега са само нагоре нещата. Вчера малко се притесних като разбрах, че Тръмп е президент, но пък всичките ми позиции вървят здраво нагоре, дори притеснително нагоре. Има ли нещо което съм пропуснал ?

Коментар

• Polimeri,имам 700 броя при посредника!№!Който не вярва на сълзи,така е!!!А иначе от големият сриФ,излязох на нула!№!Ама ,който диверсифицира пак,така е!От пет години мъча индексите с ДЗР!!!Мъглата почти е разбулена!!!Трябва докрай да си убеден в това,което правиш,да си отдаден изцяло,ако ще и да зарежеш жената!!!

Коментар

• няколко съм затворил с голяма загуба близка до нула
                оцк, зърнени храни, синергон, топливо
                за щастие това беше отдавна, а и не съм осреднявал много преди да ги затворя
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

• Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнение
                  А не можем ли да променим малко темата, например: Колко позиции занулихте на БФБ?

Може - технически нито една, тъй като постоянно допълвах, реално - приключих последния акаунт с 5 цифрена загуба не започваща с 1 отпред през май 2008, а ако бях държал досега - ами не ми се мисли
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                    Mи на софка 200 може и да ми се занулят чуждите, поне някои, според зависи...
                    Същото се отнася и за някои бг/бфб сметки при 140 спайчо.
                    При 100 - вероятно всички.

Вярно е - излишна тролска тема, може се трие.
                    Сега остана да се открие подобна и за сметките по нашия пазар - зер по логично изглежда при пъти по големи спадове...
                    Само дето няма да има изповеди - всеки дере мечки, купува на дъна и продава на върхове, минали...
                    А не можем ли да променим малко темата, например: Колко позиции занулихте на БФБ?

“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Mи на софка 200 може и да ми се занулят чуждите, поне някои, според зависи...
                      Същото се отнася и за някои бг/бфб сметки при 140 спайчо.
                      При 100 - вероятно всички.

Вярно е - излишна тролска тема, може се трие.
                      Сега остана да се открие подобна и за сметките по нашия пазар - зер по логично изглежда при пъти по големи спадове...
                      Само дето няма да има изповеди - всеки дере мечки, купува на дъна и продава на върхове, минали...

Коментар

• Според мен има две причини да няма изповеди в тази тема
                        Първата е, че хората не искат да си признаят, а втората - няма хора със занулени сметки Приемаме че второто е вярно и темата става излишна.

Моля някой от модераторите да изтрие темата!
                        Събитията не винаги отговарят на очакванията!

Коментар

• Към 2000 г. занулих една сметка. И това е, от тогава да чукна на дърво не ми се е случвало

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                            Айде пак се почна! Абе в тоя форум ще се покаже ли някой, който с чиста съвест да каже че е загубил пари и се е преебал или всички ще се изкарат супер играчи?
                            Инвестирам извън БГ от 2005 г. Сметката си не съм занулявал, позиции също.
                            “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Еми една комарджииска,не е голяма макар,че за някои корифеи тук може да изглежда като мечтата на живота.Ха сега
                              За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Първоначално изпратено от Бик в атака Разгледай мнение
                                Айде пак се почна! Абе в тоя форум ще се покаже ли някой, който с чиста съвест да каже че е загубил пари и се е преебал или всички ще се изкарат супер играчи?
                                ами аз не чакам да ми стане нула акунта, довнасям пари и продължавам
                                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Working...
                                X