IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златни компании

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
    Не можем ли да направим обосновано предположение опирайки се на старата народна мъдрост "където е текло там пак ще тече" че......що пък да не продължи?
    а да бе ше тече то по 60 пъти те всички златари текоха и никой не ги искаше, докат другите гледаха тъпотии и се дзвереха в некви недъгави акции и кухото БФБ, та Виетнам та Индия та бондове долара молара, лопатаджиите напрайха по 5/6 пъти, тва значи слагаш хилка взимаш 6. а глупендерите спореха и се кенефа на некви 20% и некви глупави дивиденти еееми ....... Са чакаме retracement нешо от порядъка на 50% ако дадат дадат за вход ако ли не то било квот било за сега
    Last edited by michaelis12; 15.09.2016, 09:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
      изпуснал си влака за нея била е 1.75$ са е отишла на 12$ мммм ньет вече е напрайло подскок от почти 10 пъти
      Не можем ли да направим обосновано предположение опирайки се на старата народна мъдрост "където е текло там пак ще тече" че......що пък да не продължи?

Коментар

• Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнение
        Coeur Mining Inc -nyse-cde
        чета някаква статия ма хич не я разбирам?
        изпуснал си влака за нея била е 1.75$ са е отишла на 12$ мммм ньет вече е напрайло подскок от почти 10 пъти

Коментар

• Coeur Mining Inc -nyse-cde
          чета някаква статия ма хич не я разбирам?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            За какви златни компании става въпрос? От чисто злато ли?
            мне кат ETFa на Sofixa са ...

Коментар

• За какви златни компании става въпрос? От чисто злато ли?

Коментар

• Е дручко си е SSRI да падне от 40 на 4 и след това да скочи три пъти....

Коментар

еми могъщи могъщи колко да са могъщи кат се разпуши Фолксвагена престана да е могъща .... а застраховкаджиите кат AIG през 2008 баум и под водата от цена 1500 за акция дълдисаха на 20 леа ....
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                    Така е, но камионджиите и застраховкаджиите са по-сигурни и могъщи. Една компания за добив на златце е сила докато си изчерпи находищата... или греша?
                    еми могъщи могъщи колко да са могъщи кат се разпуши Фолксвагена престана да е могъща .... а застраховкаджиите кат AIG през 2008 баум и под водата от цена 1500 за акция дълдисаха на 20 леа ....

Коментар

ти не щеш ги, ама EXK, BVN, SSRI скокнаха 5 пъти, GDXJ и GDX скокнаха по двойка и половина. Ха сега кажи колко пъти скокнаха Камионджиите и Застраховкаджиите ....
                      За истинските стотинки не говорим те са вечни и аз съм закопал едни в градината
                      Така е, но камионджиите и застраховкаджиите са по-сигурни и могъщи. Една компания за добив на златце е сила докато си изчерпи находищата... или греша?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

не само чел това, но и коментирал това.

Тия с кирките не ща ги - аз златце си имам достатъчно като дял от активите - и то: истинско.
                        ти не щеш ги, ама EXK, BVN, SSRI скокнаха 5 пъти, GDXJ и GDX скокнаха по двойка и половина. Ха сега кажи колко пъти скокнаха Камионджиите и Застраховкаджиите ....
                        За истинските стотинки не говорим те са вечни и аз съм закопал едни в градината

Last edited by michaelis12; 14.09.2016, 13:53.

Коментар

Нали чете тва .... а уж беше непотребно и ставаше само за облицовка на банята или как разпраа оня тиквеник в статията "Било красиво, ставало за бижута, но много несигурно и волатилно" тц тц тц тц а леле майко, кво да ти каем ....

Може ли "златното евро" да спаси Европа?
                          Водещи германски икономисти се застъпват за въвеждането на тази паралелна валута

P.S. а ти с твойте Алианцове и Даймлери хвани ги махни и си купи тези с кирките ше вземеш повече после - гаранте ...
                          не само чел това, но и коментирал това.

Тия с кирките не ща ги - аз златце си имам достатъчно като дял от активите - и то: истинско.

Коментар

Че те и други работи подскачат. Така Пандов - дето уж искаше да замени хартиите за златце, замени едни хартии с други хартии.
                            Нали чете тва .... а уж беше непотребно и ставаше само за облицовка на банята или как разпраа оня тиквеник в статията "Било красиво, ставало за бижута, но много несигурно и волатилно" тц тц тц тц а леле майко, кво да ти каем ....

Може ли "златното евро" да спаси Европа?
                            Водещи германски икономисти се застъпват за въвеждането на тази паралелна валута

P.S. а ти с твойте Алианцове и Даймлери хвани ги махни и си купи тези с кирките ше вземеш повече после - гаранте ...
                            Last edited by michaelis12; 14.09.2016, 13:40.

Коментар

щото Импе тези с кирките и лопатите скачат по 5-10 пъти не кат ваще Даймлери, БеЕмвета, Ордени Стари Планини, Софарми и кви ли още не алабализми .....
                              Че те и други работи подскачат. Така Пандов - дето уж искаше да замени хартиите за златце, замени едни хартии с други хартии.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                                Импов, и накрая да ти ги откраднат ли
                                Стоманен сейф, бе.

Коментар

Working...
                                X