Първоначално изпратено от alchen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Златни компании
Collapse
X
-
Last edited by michaelis12; 15.09.2016, 09:47.
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеизпуснал си влака за нея била е 1.75$ са е отишла на 12$ мммм ньет вече е напрайло подскок от почти 10 пъти
Коментар
-
Първоначално изпратено от alchen Разгледай мнениеCoeur Mining Inc -nyse-cde
чета някаква статия ма хич не я разбирам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗа какви златни компании става въпрос? От чисто злато ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениееми могъщи могъщи колко да са могъщи кат се разпуши Фолксвагена престана да е могъща .... а застраховкаджиите кат AIG през 2008 баум и под водата от цена 1500 за акция дълдисаха на 20 леа ....Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеТака е, но камионджиите и застраховкаджиите са по-сигурни и могъщи. Една компания за добив на златце е сила докато си изчерпи находищата... или греша?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениети не щеш ги, ама EXK, BVN, SSRI скокнаха 5 пъти, GDXJ и GDX скокнаха по двойка и половина. Ха сега кажи колко пъти скокнаха Камионджиите и Застраховкаджиите ....
За истинските стотинки не говорим те са вечни и аз съм закопал едни в градинатаМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениене само чел това, но и коментирал това.
Тия с кирките не ща ги - аз златце си имам достатъчно като дял от активите - и то: истинско.
За истинските стотинки не говорим те са вечни и аз съм закопал едни в градината
Last edited by michaelis12; 14.09.2016, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеНали чете тва .... а уж беше непотребно и ставаше само за облицовка на банята или как разпраа оня тиквеник в статията "Било красиво, ставало за бижута, но много несигурно и волатилно" тц тц тц тц а леле майко, кво да ти каем ....
Може ли "златното евро" да спаси Европа?
Водещи германски икономисти се застъпват за въвеждането на тази паралелна валута
P.S. а ти с твойте Алианцове и Даймлери хвани ги махни и си купи тези с кирките ше вземеш повече после - гаранте ...
Тия с кирките не ща ги - аз златце си имам достатъчно като дял от активите - и то: истинско.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЧе те и други работи подскачат. Така Пандов - дето уж искаше да замени хартиите за златце, замени едни хартии с други хартии.
Може ли "златното евро" да спаси Европа?
Водещи германски икономисти се застъпват за въвеждането на тази паралелна валута
P.S. а ти с твойте Алианцове и Даймлери хвани ги махни и си купи тези с кирките ше вземеш повече после - гаранте ...Last edited by michaelis12; 14.09.2016, 13:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениещото Импе тези с кирките и лопатите скачат по 5-10 пъти не кат ваще Даймлери, БеЕмвета, Ордени Стари Планини, Софарми и кви ли още не алабализми .....Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпов, и накрая да ти ги откраднат лиМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар