Първоначално изпратено от Garcilаso
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Interactive Brokers - директно или през интродюсър?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеЕзикът не е проблем за мен, като цяло за мен е важно да не се занимавам с ненужни стъпки регистрация, както и не ми се плащат големи такси по превод - за зареждане/теглене на сметка.
Като цяло доколкото разбирам през Карол регистрация - всичко става лесно и бързо, все пак нали и това им е работата да въвеждат, това, което не ми е ясно дали трябва да заредя парите при сметка в Карол или в ЕС клон на ИБ.Last edited by emonik; 28.10.2017, 17:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
Здравей ако се справяш с езика откривай директно с IB ,щом ще търгуваш в УСА най добре в $ захранването е лесно то всичко им пише в сайта ,месечни такси през Карол преди нямаше но ако си директно има най добре влез в сайта на https://www.interactivebrokers.com/e...sion&p=stocks2
Там ще намериш отговори на въпросите .Успех
Като цяло доколкото разбирам през Карол регистрация - всичко става лесно и бързо, все пак нали и това им е работата да въвеждат, това, което не ми е ясно дали трябва да заредя парите при сметка в Карол или в ЕС клон на ИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Aleo Разгледай мнениеЗдравейте,
Искам да търгувам/инвестирам на американската борса, но не съм ясно, кой е най-добрият вариант това да се случи - търся препоръка за брокер.
Разгледах условията на Бенчмарк/Елана, но имат преклало големи такси и автоматично отпадат за мен. Като гледам най-сполучливия вариант ако избирам БГ представител това да е през итродюсърската програма на IB през Карол. Карол ли ми бихте препоръчали или директно да търся регистрация при УСА брокер?
Може ли тези от вас, които са клиенти на Карол да кажат как зареждат сметките си? Дали е по-добре да имам доларова или евро сметка? Също ме интересува какви са месечните такси през Карол и колко е месечния разход за Level 2?
Благодаря предварително.
Там ще намериш отговори на въпросите .Успех
Коментар
-
Здравейте,
Искам да търгувам/инвестирам на американската борса, но не съм ясно, кой е най-добрият вариант това да се случи - търся препоръка за брокер.
Разгледах условията на Бенчмарк/Елана, но имат преклало големи такси и автоматично отпадат за мен. Като гледам най-сполучливия вариант ако избирам БГ представител това да е през итродюсърската програма на IB през Карол. Карол ли ми бихте препоръчали или директно да търся регистрация при УСА брокер?
Може ли тези от вас, които са клиенти на Карол да кажат как зареждат сметките си? Дали е по-добре да имам доларова или евро сметка? Също ме интересува какви са месечните такси през Карол и колко е месечния разход за Level 2?
Благодаря предварително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнение
То ясно, че може да се махнат тея бидове, ама дават някакъв ориентир, поне така си мисля, Аз гледам да затворя малко преди тях. По-добре малка печалба отколкото никаква.
може да пробваш и друго преди даваха живи данни, като си регистрираш демо за thinkorswimLast edited by ceneto; 26.10.2017, 20:13.“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
и как разбираш че бидовете над 10 цента са реални, а няма да изчезнат изведнъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
и как разбираш че бидовете над 10 цента са реални, а няма да изчезнат изведнъж
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеА знам си, аз ако си знаех, немаше да ме бъркат 2 цента разлика, ма войната е сериозна за новобранците като мен.
Просто като видя че 10 цента на горе ме чака стена от бидове, продавам след 9 и знам, че нема реален шанс да мине нагоре“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеЗа да мога да видя на какви нива са сериозните бидове , т.е къде да очаквам по-сериозен резистанс/съпорт. При пени стокс всеки 5-10 цента са си оферта. Примерно на цена от 2.05 бид от по 100 и на 1.95 бидове от по 10 000,
Има и разни безплатни. Знам ли... Едно време задължително като профи акаунт ми набутваха L2. Никаква полза. Като се движи цената си се движат и ордерите. Ако се надяваш да се набуташ в спреда, не става. Едно време зяпах по book viewer ите на пре и афтъ и излизаха бонго сделки, ама сега станаха много умни компютрите Ти си знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеЗдравейте,
Лайв фийда ми е евтин, но няма L2 дата.
Благодаря предварително на всички
Какво ви помага, кото видите на екран 10 оферти на 5 маркетмейкъра в 2 цента при AAPL например?? Как влияе на решението ви да си купите в най-добрия случой 100 бройки?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеБлагодаря, тази опция е добра наистина.
Последен въпрос - има ли вариант да се ползва платформата през мобилен телефон. Или приложение, или уеб-версия, това ми е важно, за да мога , когато съм в движение да не изпусна нещо важно.
Коментар
Коментар