Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Interactive Brokers - директно или през интродюсър?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
като избягахме от тях при TD Ameritrade и Tastyworks там и платформите са като хората и няма простотии с марджините и измислените такси както е в IB
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunlight Разгледай мнение
Да не се стреснеш, като те питат дали акаунта е само твой, защото са получили превод от друг. След 2 - 3 месеца се приготви за одит, не е страшно ще пратиш на пейсера логовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеМоже ли първият ми превод да е от пейсера към IB, или трябва да е от лична сметка?
Проверено е току що - може!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rpopov Разгледай мнениеЗдравейте,
Как се справяте с inactive fee от $10/месец на Interactive Brokers?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
През Карол ми е 0 на месец, въпреки че би трябвало да е 1 долар. Не знам защо не ме чарджват с инактивити фий.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rpopov Разгледай мнениеЗдравейте,
Как се справяте с inactive fee от $10/месец на Interactive Brokers?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение
https://imgur.com/DZ8J4uv
Сметка е bank account number. В основанието въвеждаш каквото ти пише в IB най отдолу, на message to recipient - имената и клиентския номер мисля.
На мен за превод на долари от Paysera към Interactive Brokers (Interactive Brokers (U.K.) Limited), Paysera ми иска Комисионна - 7.89 USD.
Посочил съм адрес на банката на получателя да е USA, понеже не работи с UK адрес.
Няма ли опция да изпратя превод до UK клона на банката и да не плащам комисионна за презокеански превод?
Благодаря
Коментар
-
Може ли първият ми превод да е от пейсера към IB, или трябва да е от лична сметка?
Проверено е току що - може!Last edited by road_runner; 09.05.2019, 13:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
За документ за самоличност дай шофьорска книжка. Адресът докажи с лична карта
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеМерси, ще карам директно към интерактив, само да видим как ще доказвам адрес, като нямам никакъв ютилити бил на английски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеКолеги, ще си откривам сметка в Интерактив, за дей трейдинг знам че искат 25к ,
Може ли някой да каже webtrader версията им дали дава всички необходими опции - примерно L2 data? Трябва да мога да търгувам от машина, на която няма как да инсталирам декстоп версията.
Другият ми въпрос е, ако не ме бърка този долар на сделка комисионна разлика, да мина през Карол ще улесни ли процедурата по верификация / активиране на акаунта. Т.е да стане по-бързо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от road_runner Разгледай мнениеКолеги, ще си откривам сметка в Интерактив, за дей трейдинг знам че искат 25к ,
Може ли някой да каже webtrader версията им дали дава всички необходими опции - примерно L2 data? Трябва да мога да търгувам от машина, на която няма как да инсталирам декстоп версията.
Другият ми въпрос е, ако не ме бърка този долар на сделка комисионна разлика, да мина през Карол ще улесни ли процедурата по верификация / активиране на акаунта. Т.е да стане по-бързо.
Коментар
Коментар