Първоначално изпратено от hamorphis
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Interactive Brokers - директно или през интродюсър?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Vil Разгледай мнение
Ей таквизи мейли пращат при получаване и чакащо одобрение:
Dear Client,
We have received a EUR xxxxx deposit for IBKR account U********.
The deposit is under additional compliance review.
We will contact you once our review is complete or if we need additional information from you.Interactive Brokers Client Services
Dear Mr xxxxx
The IBKR Cashiering Department was not able to process your deposit request because it appears that you are attempting to transfer funds from an account in the name of a payment processor. At this time, IBKR does not process deposit from payment processors. Please note that you must send funds to a personal account in the same name as your IBKR account.
....
(и има данни как да се добереш до съпорта им за още инфо)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vil Разгледай мнение
Не е единичен. Ползвам няколко брокера директно (без интродюсъри) и засега само IBKR почнаха да се циганеят. За пръв път ми се случи преди 2 седмици, преди това нямах проблеми. Не малка сума от Пейсера не я одобриха, после я върнаха пак там (но седя ин войд неколко дни, ама със сухи гащи риба не се лови по принцип). Сега пробвам на по-малки траншове, засега от IBKR ми пратиха мейл, че пак ще одобряват, та да видим... (не съм с много големи очаквания ..). Пейсерата и те се почнали да вдигат гребенче, че и там един превод (който дойде от Саксото преди това) се мъчиха да ми искат един тон документи, аз им пообясних и си говорих с некво мениджърче на мъни лондеринг отдела и се укротиха и го приеха..
С тея 500 еврови снимки на БГ премиера не може да се очаква друго отношение ... :P
Dear Client,
We have received a EUR xxxxx deposit for IBKR account U********.
The deposit is under additional compliance review.
We will contact you once our review is complete or if we need additional information from you.Interactive Brokers Client Services
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Демек парите са ти в нищото в момента? Нито в Paysera, нито в IBKR? Това е доста неприемливо и бих се изнервил значително. Не смея пак през Paysera да превеждам пак. Нека трето лице сподели дали има драма в комбинацията Paysera+IBKR или е единичен случай...
С тея 500 еврови снимки на БГ премиера не може да се очаква друго отношение ... :P
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПри IB през Карол,има ли минимум за откриване на сметката,в сайта не открих инфо по този въпрос ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Абсолютно не е вярно. Не съществува брокер с нормални такси, при който акциите да се записват на името на клиента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Приказваш глупости.
Или си руснак /кримчанин или просто си тролиш....
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
за таксите са прави, така е. твоите пари или акции ще бъдат в подсметка на тяхната сметка в ИБ.и тука идваме до въпроса за сигурността , който задаваш по-долу.
ако откриеш директно сметката тогава и акциите ще бъдат на твое име , но в твой личен акаунт в ИБ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Не следя особено тук темата, ма не мога разбера как така толкова хора се вкарват в какви ли не филми и си рискуват парите вместо да вървят по утъпканите сигурни пътеки.
И ако спестите 20$ по андрешковски ще придобиете самочувствие на гУлеми ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от OB4AR Разгледай мнение
Аз ако се изнервям значително от всеки забавен превод трябва да ме приберат в психото. Сумата вече е възстановена в пейсера след 2 работни дни.
По-неприятното е че от пейсера твърдят че няма промени/разлики в данните за сметката, което най-вероятно значи че IB са се активизирали. Надявам се че това е единичен случай само при мен, но не бих рискувал да го повторя.
Бях свикнал да правя преводи с малки суми. Сега ще се наложи да ползвам БГ бамка - това ме изнервя значително.
И ако спестите 20$ по андрешковски ще придобиете самочувствие на гУлеми ли ?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Демек парите са ти в нищото в момента? Нито в Paysera, нито в IBKR? Това е доста неприемливо и бих се изнервил значително. Не смея пак през Paysera да превеждам пак. Нека трето лице сподели дали има драма в комбинацията Paysera+IBKR или е единичен случай...
По-неприятното е че от пейсера твърдят че няма промени/разлики в данните за сметката, което най-вероятно значи че IB са се активизирали. Надявам се че това е единичен случай само при мен, но не бих рискувал да го повторя.
Бях свикнал да правя преводи с малки суми. Сега ще се наложи да ползвам БГ бамка - това ме изнервя значително.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OB4AR Разгледай мнение
В момента е наистина толкова. Преди една година не беше. Не мислих да сменям системата щом работи, но явно ще се наложи. Много мразя БГ банките - всеки месец трябва да проверяваш дали няма да сложат някоя и друга такса.
Засега писах на Paysara да видят дали няма разлика в превода. После ще пиша и на IB че се мотаят с връщането.
Коментар
Коментар