IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кои данъци ще cе повишат и от кога?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Аз пък не очаквам повишение, вероятно единствено осигуровките за пенсия може да се мръднат малко нагоре защото състоянието на пенсионната система е плачевно.

    Бюджета ще може да се изпълнява , още повече че еврозоната викат че излизат от рецесията , а ние сме скачен съд с тях. Тоест ако техния БВП тръгне нагоре , ще дръпне и нашия след година полека което значи повече приходи и в бюджета.
    през последните години доста пъти казваха, че кризата свършва, ама не е
    да не стане така, че не можем да си плащаме дълговете???
    защо при дебатите само се мисли за социални плащания, а за такива като мен, които пълнят бюджета ще се замислят само при повишение на данъците ли?

    Коментар


    • Вместо да се чудят как да наливат повече от нашата кръвчичка в кацата, да вземат да и запушат дъното !!!

      Казал съм ного пъти - съкращаване на държавната администрация до 30 000 души, съкращаване на ушевите структури до същата бройка, орязване на пенсиите на фалшивите инвалиди, както и на работещите пенсионери, спиране на издръжката на хъхряшката гнус, смазване на контрабандата - и изведнъж в бюджетът ще се окажат толкова пари, че управляващите ще се чудят и маят за какво да ги изхарчат.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • Аз искрено се надявам да имаме гръцкият вариант.
        Трябваше да достигнат такова падение, за да обложът с данъци богатиите - данък имоти и коли.

        Въпреки че е с лошо, ЕС ги научи че за да имат социална държава, трябва и да си плащат - не можеш вечно да минаваш метър.

        Коментар


        • Ако ги повишат, ще се крият още повече. Колкото и да ги повишат, ще има хора като мен които никога няма да плащат реални данъци, когато има такъв законен механизъм.
          НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

          Коментар


          • Аз пък не очаквам повишение, вероятно единствено осигуровките за пенсия може да се мръднат малко нагоре защото състоянието на пенсионната система е плачевно.

            Бюджета ще може да се изпълнява , още повече че еврозоната викат че излизат от рецесията , а ние сме скачен съд с тях. Тоест ако техния БВП тръгне нагоре , ще дръпне и нашия след година полека което значи повече приходи и в бюджета.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Кои данъци ще cе повишат и от кога?

              Без да съм вниквал в нещата си мисля как при отпускане на финансовата дисциплина и задлъжняване още повече ще можем да си изпълняваме бюджета следващите години?
              Като знам какъв проблем беше през изминалите години събирането на приходите как ще става от сега нататък. Още повече, че се правят по-големи разходи за какво ли не, а и нов заем ще имаме.
              Аз лично очаквам данъците да се повишат и то не малко.
              Last edited by fortiss; 16.08.2013, 13:44. Причина: .
            Working...
            X