Европейските банки ще са големия печеливш следващите месеци.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
http://finviz.com/quote.ashx?t=PZE
Кой гепа на дънцето туканка преди седмица на 3.63
Вчера 7%, днес 5, общо досега над 18%.
Ма не пускам никакъв гювеч преди 12 $.
Най подценения и перспективен нефтеняк в момента за мене.
Аче като капак на всичко и 3.5% дивидент има
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНе знам дали сгреших, ма разкарах Тотала днес. Удари 52$, 6% за 8 дена, кой ти ги дава, избих му дивидента набързо... няма много де да ходи нагоре мисля, ще го дебна по нататък около 40-42$ при яко спихване.
Днес се движа малко по слабо от индексите....ма има време, едва започваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеСакън недей
Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАз казах! Ама к'ъв шорт ще ви ударя там, направо ще ви стопя лагерите
Някой още държат шортовете от 1,600, а други от 1,500
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеКой каза 1,700
Голям балон се надува в момента "ши знайти"
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеСнейки - и аз мисля че другата година може и да тестваме 80-85$, ама първо викам да се пробваме на 110
Иначе както каза Равновесов, тренда при суровините сочи твърдо надолу, а фактори една камара.
За олекотяването, ти си знаеш. Не забравяй, че тук не е БФБ и като има печалбичка не е лоша идея да се кешира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТова с ресурсите е временно - BHP изкара рекорден обем желязна руда и това даде оптимизъм на ресурсните компании, и на държавите разчитащи на ресурси като Бразилия. Но този оптимизъм няма да трае дълго - тренда в сектора си е яко надолу и не изглежда като да се обръща скоро.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеБернанке само блъфира с това спиране. Ще го направи по нежелание веднъж щом петрола изтрещи и хората пак започнат да се бунтуват по бензиностанциите ..И да ще започне да намалява по някое време стимулите и тогава и аз очаквам корекция че и мечи пазар за поне едно тримесечие. Но както изглежда момента за това се отлага за известно време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеможе и да се позабави корекцията, Бернанке яко подържа вербално пазара. Поне прави всичко възможно да не го срути. Ако първоначалната идея, че ще почват да намаляват КИ през септември бе горе долу общо призната сега поне на мен ми се вижда че ще се позабавят някой друг месец, което най-малкото не пресира времето за корекцията.I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
Коментар