Аз чакам за пулбак.Днес предполагам ще сме в рейндж чял ден,искаме да продължим нагоре,но прекалено много хора са лонг,трябва да се поутръска клона малко.Aко паднем до към 1620-1625 бих отворил дълга,за момента съм пас.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой наблюдавал ли е връзката между акции и злато.
Ако акциите са нагоре златото пада и обратно.
Някой мислил ли е да използва златото като hedge?
Мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой наблюдавал ли е връзката между акции и злато.
Ако акциите са нагоре златото пада и обратно.
Някой мислил ли е да използва златото като hedge?
Мнения?
Коментар
-
Той никой пазар не е лесен, но този сьщо не е от по-лесните...
Смятам, че няма лесен пьт нагоре. Или ще ходим на страни или ще има врьщане назад. Просто да се купува на тези нива е твьрде високо, особено като се има на предвид, че растящите лихви са тук за по-дьлго и не са рефлектирани в пазара ( или поне не са сигурно в пазара). Хайде успех на всички.
Коментар
-
Какво ще стане не знам.От техническа гледна точка това трябва да е дъното за момента.Ако другата седмица пак го тестваме не е на добре.Сега трябва да се опитаме да тестваме high-a.Понеже цялото движение беше доста силно предполагам че няма да успеем да минем върха и пак ще тестваме 1594 някъде в бъдещето.За следващата седмица съм доста булиш и мисля да напазарувам при добра възможност.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеОтваряме точно на горната част на даунтренда.Късите много да внимават, има голяма вероятност още с първият звънец да почне покриване на позиций и тогава излитаме
Макар че не се знае как ще завърши и другата седмица на къде ще обърне.
Кеширах си SPXL-a ако продължи нагоре имам още 2 дълги позиции.
Ако падне пак ще купя един SPXL.
Коментар
Коментар