Неистово е... по голям спек на играчите отдавна не съм виждал... Европа са като насрани.... Руснаците ги разпиляха.. Японците се чудят дали ще направи обърнат хед енд шолдърс. Американските ми акции са учудващо добре но не са много. FB<INTC< GLW, AAPL
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
К'ва става? Днес здраво раздрусахме крушата.
Аз купих един SPXL почти на дъното така че съм доволен.
Японците се дънят, уж щяха да печатат до безкрай сега взеха да се дърпат.
Да са живи и здрави, че да раздрусат малко пазара.
Растежа е въпрос на време, до края на седмицата пак ще вдигнем 1% нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеЕто го и пулбак-а който чаках.Мисля че ще продължим още малко надолу като отворим до към 1619, там има доста важен трендлайн който трябва да тестваме.Около 1620 имаме много съпорт и мисля да отворя, със стоп към 1610.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеДоларът е пробита тенекия.. Вчера много зле - да видим ребаунда какъв ще е. Очаквам 7-8 дена рали до следващата среща на ФЕД където според мен ще адресират борбата срещу високите лихви 'by all means necessary'
Коментар
-
Първоначално изпратено от RandomTrader Разгледай мнениеАз чакам за пулбак.Днес предполагам ще сме в рейндж чял ден,искаме да продължим нагоре,но прекалено много хора са лонг,трябва да се поутръска клона малко.Aко паднем до към 1620-1625 бих отворил дълга,за момента съм пас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой наблюдавал ли е връзката между акции и злато.
Ако акциите са нагоре златото пада и обратно.
Някой мислил ли е да използва златото като hedge?
Мнения?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеНякой наблюдавал ли е връзката между акции и злато.
Ако акциите са нагоре златото пада и обратно.
Някой мислил ли е да използва златото като hedge?
Мнения?
Коментар
-
Той никой пазар не е лесен, но този сьщо не е от по-лесните...
Смятам, че няма лесен пьт нагоре. Или ще ходим на страни или ще има врьщане назад. Просто да се купува на тези нива е твьрде високо, особено като се има на предвид, че растящите лихви са тук за по-дьлго и не са рефлектирани в пазара ( или поне не са сигурно в пазара). Хайде успех на всички.
Коментар
-
Какво ще стане не знам.От техническа гледна точка това трябва да е дъното за момента.Ако другата седмица пак го тестваме не е на добре.Сега трябва да се опитаме да тестваме high-a.Понеже цялото движение беше доста силно предполагам че няма да успеем да минем върха и пак ще тестваме 1594 някъде в бъдещето.За следващата седмица съм доста булиш и мисля да напазарувам при добра възможност.The stock market is never wrong. Traders are wrong.
Коментар
Коментар