If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано
Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.
имат tools уйя ми, въобще не им е ясно ка ше завърши целия филм с печатницата, а той ще завърши със зверски дълг и тогаа ше видат кон боб яде ли
Безработицата намалява по-бавно от очакваното.
Какъв е извода? ... а мишлета някой знае ли?
- Продължаваме да печатаме пари - аааа така правилен отговор?
А къде отиват новите напечатани пари?
- На борсата - правилен отговор
И какво става с борсата?
- Расте - а така
И кой прави пари?
- Тези които са LONG
А кой се набутва?
- jasonbeck, hemilio и michaelis (тези който са SHORT)
Щом е така искам да купиш 35 ДАКСа и да ни обявиш
Бацко, ФЕДчо си признаха миналата седмица писмено и официално че от печатането на пари няма полза. Какво ли означава това - молят се, както се молеха и досега нещата да се оправят от самосебе си (а те после да присвоят заслугата за тях) ама това беше дотук. Печатането ще спре много по рано
Тук ми е интересно мнението найстина на някой разбиращ, отностно другите останали тулове, дето ФЕД имат и биха могли да използват. Защото на 18 Декември на пресконференцията Козела си призна технично, че няма на идея какво ще правят ама трябвало да имат тулове. И ако не печатат пари, как ще държът ниски лихви. Аз мисля че финтираха и много мазно излъгаха. Те и в Англия чакат най малкият повод да вдигат лихвите на народа.
Тези двете графики ги гледам всеки ден. ФЕД (дано) са наясно, че 10 годиншният бонд близко до 4% значи хард ландинг. Така, че нямат избор - трябва да печатат
Ше печатат ама бондовете ше ходат в небесата и колкот повече толкоз по зле и призимяването май ше е по корем
Тези двете графики ги гледам всеки ден. ФЕД (дано) са наясно, че 10 годиншният бонд близко до 4% значи хард ландинг. Така, че нямат избор - трябва да печатат
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Гунчо- Прави,прави пари,че да има от кой да взимаме,като пуснат пързалката
само ми кажи-ако си на риъл,и както твърдиш,че имаш 17 дълги парчета на дакса,тоя шип от 90 пункта днес-пооцапа ли с кафевичко ?
Това само идва да ти каже ,че няма гориво повече за ракетата момко
Или влизай в час,или слагай памперса
17*90 = 1530 Евро
И за теб 1530 Евро много ли са?
За мен тва е нищо, за СТОП ЛОС мога да се замисля ако ДАКС-а падне 5% от върха тоест за мен някъде около 9000.
Иначе го трейдвам в рейндж.
Купувай на спадовете - тва е съвета от мен днес на върха бях изчистил почти всичко (имах 7 контракта) сега купих още и над 9500 пак почвам да разпродавам.
Kво сте се натопорчили бе мишлета
Цър-цър цър-цър
Ще кажеш че имате позиции и търгувате на борсата ... само стойте и гледате отстрани като мишки и подсмърчате.
А за тия от нас който са на борсата да ви обясня какво се случи днес ... сутринта почти "целунахме" стария връх, продадохме сега пак купихме и след обяд ще направим нов връх.
Еееейййй мноооо пара направих тия дни а вие си църкайте наудачници.
Т.е. целунахте го ОТЗАД ?
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар