If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мисля Клифа ще им е трудничко да се конкурират с Валето в бъдеще.
Ако ша да е канадско добивно това е дето си заслужава най много според мене.
Имат една от най добрите световни мини с огромен потенциал.
Бъкани са с кеш и се ослушват да придобият още някой, ма се затрудняват понеже трудно се откриват такива с тяхната рентабилност.
В 1 момент ако не му намерят приложение може и да увеличат поне двойно дивидента.
Не е далеко времето и артията да даде дабъл.
Сега е момента да се използва негативния сантимент към медта заради Китай.
Аз съм на 3.50 средна, пак иде към мене
CLF го пребиха.... Аз лично го чакам още малко надолу, но не по-късно от следващите данни за китайската икономика - защото имам чувство, че ще изкарат някакви добри новини преди партийните лидери да се ядосат
Не съм запознат с тази компания, но коефицентите изглеждат много добри при текущата цена!
CLF го пребиха.... Аз лично го чакам още малко надолу, но не по-късно от следващите данни за китайската икономика - защото имам чувство, че ще изкарат някакви добри новини преди партийните лидери да се ядосат
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Единственото евтино, което са намира са разни добивни компании, мини, дрилъри и други такива. И тук е проблема. Ако се очаква ръстеж на икономиките, що тогава всички суровини и компаниите в сектора са на дъното, а всичко друго по върховете. Няма как и двете тези да са верни. Едната страна не е в час.
На мен лично най-евтин ми е късия СиП. От туй по-евтино няма. Ама ш*баните японци много бъркат работата. Заради тъпия кери трейд, индексите не могат да коригират като хората. Ама нищо, ще им дойде времето. Просто не трябва да се прибързва.
Коментар