IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей дейва, днеска ли са сменили часовника ве. пише затворено, викам си - w t fffff
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Явно съм прекалено прост да намеря резон за шортене на голям батко с РЕ под 7...
      Ако е заради стейка им в Русия - също тоже е неправилно.
      Нз батка, шорт съм от 500 насам, търся 450. Иначе много ми хареса как казваш голям батко.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
        .............. и шорт BP

Явно съм прекалено прост да намеря резон за шортене на голям батко с РЕ под 7...
        Ако е заради стейка им в Русия - също тоже е неправилно.

Коментар

• Ае батета, кво мислите за DRYS? Интересни са ми тези хартии, но не знам какво да ги правим.
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
            Не съм запознат с тази компания, но коефицентите изглеждат много добри при текущата цена!
            http://finviz.com/quote.ashx?t=NSU

Мисля Клифа ще им е трудничко да се конкурират с Валето в бъдеще.
            Ако ша да е канадско добивно това е дето си заслужава най много според мене.
            Имат една от най добрите световни мини с огромен потенциал.
            Бъкани са с кеш и се ослушват да придобият още някой, ма се затрудняват понеже трудно се откриват такива с тяхната рентабилност.
            В 1 момент ако не му намерят приложение може и да увеличат поне двойно дивидента.
            Не е далеко времето и артията да даде дабъл.
            Сега е момента да се използва негативния сантимент към медта заради Китай.
            Аз съм на 3.50 средна, пак иде към мене

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
              CLF го пребиха.... Аз лично го чакам още малко надолу, но не по-късно от следващите данни за китайската икономика - защото имам чувство, че ще изкарат някакви добри новини преди партийните лидери да се ядосат
              Не съм запознат с тази компания, но коефицентите изглеждат много добри при текущата цена!

Коментар

Дайте някоя добра идея за нещо евтинко.
                CLF го пребиха.... Аз лично го чакам още малко надолу, но не по-късно от следващите данни за китайската икономика - защото имам чувство, че ще изкарат някакви добри новини преди партийните лидери да се ядосат
                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Единственото евтино, което са намира са разни добивни компании, мини, дрилъри и други такива. И тук е проблема. Ако се очаква ръстеж на икономиките, що тогава всички суровини и компаниите в сектора са на дъното, а всичко друго по върховете. Няма как и двете тези да са верни. Едната страна не е в час.

На мен лично най-евтин ми е късия СиП. От туй по-евтино няма. Ама ш*баните японци много бъркат работата. Заради тъпия кери трейд, индексите не могат да коригират като хората. Ама нищо, ще им дойде времето. Просто не трябва да се прибързва.

Коментар

Ми нз баце на найс бяхме лонг XLU, и Duke, в ойропа имахме GDF suez и Eon. иначе съм лонг Veoliа и шорт BP
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Дайте някоя добра идея за нещо евтинко.

Коментар

• Принципно го мислим да допълним на 10 ако стигне, иначе му търсим 15.
                        Custodite sortem vestram

Коментар

И трите ли?
                          Ц само пбр.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                            Хах, туй и ние го имаме, много евтино
                            И трите ли?

Коментар

Напазарувах PBR , чудя се дали дали да взема по-малко VALE и OIBR, как мислите?
                              Хах, туй и ние го имаме, много евтино
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Напазарувах PBR , чудя се дали дали да взема по-малко VALE и OIBR, как мислите?

Коментар

Working...
                                X