If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
Че си е специфичен, рисков,така си е, но и аз съм си висококвалифициран
2014г - 1млрд барела офшор ойл, очаквано 2020 - 5млрд !
Между другото да опровергая една заблуда - фракинг нефта е по-скъп от екстрахирания дълбоководен.
Моя букет от ESV, RIG,SDRL,NE ми носи 7% чист дивидент.
Следващите 5-6 години поне 10-15% средногодишна капиталова очаквам от тези хартии.
Някакви идеи за друг сектор/индустрия с подобни тт данни ?
Че аз поне не се сещам.....
Ето тук вече не сте сам колега, и ние се облизваме, даже днес имах съвещание с партнърите но докат се наканим пазара затвори... лол. Както и да е, в понеделник и ние ще влизаме. Определено има интересна хипотеза с украинските драми. Кога е екс див, че ме мързи да търся?
Имаш интересни идеи, но не рискуваш ли, прекалено много с компании занимаващи се с дрилинг и офшорен бизнес.
Самият бизнес е много специфичен изисква постоянни инвестиции в производствени активи и във високо-квалифицирани кадри, а печалбите не винаги са гарантирани.
аа аз съм го заебал, взех там от шорта колкот за цигари и са чакам са малко европейците ги пробиха само американците се праят още на Лили Иванова ама ше има гръдна жаба и там както не им се верва после ще наваксват и ше го боднат у човката на всеки бик ...
Кво става трейдъри?
Какви са очакванията за деня? Някой трейдва ли нещо?
Ми очакванията станаха ясни още снощи като пробихме и затворихме под 1850. На теб не ти ли са ясни очакванията. Ако си имал късо държиш. Ако не, връзваш здраво гащите и гледаш не олискаш кълките
Кукло предполагам че продажбите на дребно и първоначалните молби за помощи са те изненадали приятно.разбирам защо пускаш дълги.хамерика криза не я фаща
Коментар