днеска няма ли да има минет или среща на фед че да се вдигнат нещата , сиреч малко ръст да има . хахо дрънни на плешивеца един телефон да се съберат . хохохо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАма чакайте малко сега. СиП сурна 40-50 пункта, вие се развълнувахте. А га сурне индексо с 400-500 кво ще правим тогава, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнениеАма чакайте малко сега. СиП сурна 40-50 пункта, вие се развълнувахте. А га сурне индексо с 400-500 кво ще правим тогава, а?не е като да не е ставало
В този ред на мисли 40-50 са по-голям повод за радост от движения 400-500До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеИ аз така ама явно тек вторника ше има bounce как разпраа бат ти snaky - .. "днес е вторник и всичко лети на горе ... "До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНяма да се плашиш,вече сме на нивата от миналата година,печалбата за тази е изтрита
Сега да видим до нивата от коя година ще идем
Този месец ще сме back to the fundamental basics няма как...
Следващата седмица вторник и сряда ще са паметни дниДо новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Gold Zombie Разгледай мнениеДа си призная, днес очаквах да има лек баунс до към 1855 за още няколко ловки къси позиции преди мощното петъчно потапяне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Haho333 Разгледай мнениеОлеееее СиП като гледам как заби току що ... лоша работа
Сега да видим до нивата от коя година ще идемАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Люде ето една opportunity пу да се еба няям кешовица вече а е за вход, даже последния влак вече тръгва ...
CPAC [NYSE]
Cementos Pacasmayo SAA
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=cpac&ty=c&ta=1&p=d
влече си ме хамалогията да му се невиди, все хамалски компании гледам ...
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНа мен друго ми направи впечатление - златото се вдигаше а миньорите падаха.
Коментар
Коментар