If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз не претендирам да знам и не искам и да знам, боли ме щеката за фундаменталките както ти беше казал, човек може пак да прай пари дори и да е грешно - е аз съм от тея грешните ...
Ми стискай палци силата да продължава да бъде с теб
Не някой хора 99% от списващите в тази тема си нямат идея какво е това фундаментален анализ. Включително и michaelis.
аз не претендирам да знам и не искам и да знам, боли ме щеката за фундаменталките както ти беше казал, човек може пак да прай пари дори и да е грешно - е аз съм от тея грешните ...
Михаиле, що изгони жената, бе?
Някои хора от форума имат остра нужда поне да разберат за какво става дума. Поне за БФБ-то може да им е от полза. За другите пазари си прав иначе. Не се е забелязала файда от такъв анализ от много години насам.
Иначе днес кво ще правим? Ще има ли игра?
Ше има пак съм шорт не остаам аз така раотата, че и наглецците SP500 и там дупка не мое така и DAX и той, може от начало да подскочат да ме упашат ама чакам 200 кинта аз на доле от DAXa после ако щат и на 500 стин иляди да одат
Мацето не съм изгонил бе, тя готина погледни прогнозите там на господата от Еланата като хороскоп за зодийте. 'Днес SP500 е под влияние на съзвездие Орион, и планетата Сатурн, така че продаайте ...' ... много яко може па и верно да излезне знаеш ли, аз ше ги питам и дали гледат на ръка ...
Михаиле, що изгони жената, бе?
Някои хора от форума имат остра нужда поне да разберат за какво става дума. Поне за БФБ-то може да им е от полза. За другите пазари си прав иначе. Не се е забелязала файда от такъв анализ от много години насам.
няма материй тука в тая къща кака, играта е прееби другарче, ако може и да ти измъкнат и жълтите стотинки от джоба гадовете. Чарта казва всичко и само компанията да няма дълг другото е цирк ..
Принципно, материята е по-сложна от това:-) Всички методи са полезни за оценка, за да имате по-стабилна основа при решението. Но можете сам да проверите дали има смисъл.:-)
Успешен ден!
няма материй тука в тая къща кака, играта е прееби другарче, ако може и да ти измъкнат и жълтите стотинки от джоба гадовете. Чарта казва всичко и само компанията да няма дълг другото е цирк ..
Кака както вече доста сме видели тука нема смисъл от фундамети е ако не верваш питай колегите, що кат има добри данни/новини и ходи на доле и обратно кат има гадни данни/новини и ходи на горе .... Ако това го обясняват във фундаметалата ще дойда да вида, но май нема да могат да обяснят ми се струва ...
Принципно, материята е по-сложна от това:-) Всички методи са полезни за оценка, за да имате по-стабилна основа при решението. Но можете сам да проверите дали има смисъл.:-)
Кака както вече доста сме видели тука нема смисъл от фундамети е ако не верваш питай колегите, що кат има добри данни/новини и ходи на доле и обратно кат има гадни данни/новини и ходи на горе .... Ако това го обясняват във фундаметалата ще дойда да вида, но май нема да могат да обяснят ми се струва ...
Тази игра не е за мен. Да се надявам цената да я вдигат хора които са заложили че цената ще пада.
И аз не ги обичам тези работи, ама ме изкараха от равновесие
Днес бях планирал да купя други неща, предварително приел, че са в разпродажба заради края на 3-месечието, обаче се хванах за палците.
Кой да предположи, че са си изпълнили таргетите още в петък.
Коментар