IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
    А миналия месец като пусках къси от 18 $ тука някой разправяше, че било лоша идея.
    Беше си лоша идея. Новините към тогавашния момент по никакъв начин не оправдаха къса позиция. То и към момента не я оправдават кой знае колко но за този период излезе че ще трябва да дадавт бая пари за адвокати и глоби - а към момента в който говореше за къса изглеждаше че всички основни правни проблеми пред банката са до голяма степен изчистени.

Човек може да печели както поради добри причини, така и поради лоши причини, единствените печалби, които са устойчиви обаче са ако човек печели от добри причини.

Коментар

• А всичко което е отляво и отдясно на технологиите се прави, че е за гъби и за него не се отнася. Това ще е много интересен феномен, ако стане.
      Ама едва ли.

Коментар

• РЪЪЪЪЪЪЪСТ НА ДЪРТАКА

Коментар

• Днес, като излязоха новите санкции вярно помислих, че пазара ще мине през оргазъм. Обаче явно се е заял дългосрочно с компаниите с цени на акциите, изчислени по нестандартната метрика (брой кликове, брой лайкове, брой верификации, сертификации и т.н.)
          Опасното, че почват да ми се виждат евтини, така както са паднали от високо.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
            Аааа, не знам, да си признае кой е. Не съм бил аз. Ама надали си се надявал, че ще им лъсне г*за в счетоводна измама.
            Не казвам, че си ти, май беше Равновесие.

Коментар

• Мисля да взема малко IAMGOLD, гледам дори когато златото е било около 500 $ преди няколко години акцията е била към 2 пъти по-скъпа! Защо сега е на такава цена?

Коментар

• Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнение
                А миналия месец като пусках къси от 18 $ тука някой разправяше, че било лоша идея.
                Аааа, не знам, да си признае кой е. Не съм бил аз. Ама надали си се надявал, че ще им лъсне г*за в счетоводна измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от snaky Разгледай мнение
                  А беше едно оптимистично сутринта... Прави впечатление, че понеделник сутрин е доста оптимистично. Вече много пъти подред.

Нещо май са напрегнали ВАС

Коментар

• банки банки...фенки фенки

те държачите на банки не се вълнуват 'щото се интересуват от "дивидента"
                    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• да бе едно оптимистично сутринта . ай наздравичка

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                        пак изтрепахме европейските бичета
                        А беше едно оптимистично сутринта... Прави впечатление, че понеделник сутрин е доста оптимистично. Вече много пъти подред.

Нещо май са напрегнали ВАС

Коментар

• много лесно се лови вече бичата цаца редко

Коментар

• пак изтрепахме европейските бичета

Коментар

• неква чутуртърговия си прави дъртака . а уж сутринта санкции имаше . ама редко малко така курекция да направите ?????

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Не си прав,все пак живеем в тази държава и българските пари би трябвало да
                                се въртят в Българската икономика,за да живеем добре и да се създават работни
                                места.Сега инвестирайки в САЩ и Европа ти стимулираш техните икономики
                                и бизнес.
                                Е когато печелиш от инвестициите си в САЩ и Европа и после харчиш паричките в България не чак толкова зле за икономиката

Коментар

Working...
                                X