If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги как е вторника, върви ли на горе, като го гледам нещо не съвсем, фундаментите някви аргументи тука има ли ? Да обяснят на микеле олигофрена що пада са кат всичко е тужур ...
Ама чакай бе готин, то се гледа спрямо вчера! Пак е на + и в момента.
Коментар
michaelis
колеги как е вторника, върви ли на горе, като го гледам нещо не съвсем, фундаментите някви аргументи тука има ли ? Да обяснят на микеле олигофрена що пада са кат всичко е тужур ...
с тоя hammer дет го нарисуваха тука на 1h SP500 ше го почакам да видим дали ше се пробват още веднъж да минават на горе и ше му бия една панасерка
ааа дам сигурно заради ей тва падна
Done US USD ISM Manufacturing PMI (Mar) 3 actual 53.7 previous 53.2
или може би ей зарад тва
Done US USD Construction Spending (MoM) (Feb) 2 actual 0.1% рrevious -0.2%
ама те и двете са по големи от предишното сигур ще да е зарад ей тва
Done US USD ISM Prices Paid (Mar) 2 actual 59 previous 60 ....
И кака ти Isabel ако може да попита там аналистите да погледнат и те в звездите що тъй стана ..
Първоначално изпратено от panterata na pop folkaРазгледай мнение
колеги сега една прогноза и от мен .в този си темп ако не днес то утре правим нов връх на дау и от другата седмица започваме средносрочното падение на индекси и борси.причина ще се намери
Тук съм съгласен, напълно е възможно.
Само има 2 неизвестни в уравнението.
1. Дали ФЕД ще направи пауза?
2. Дали ЕЦБ ще предприеме някакъв стимул?
колеги сега една прогноза и от мен .в този си темп ако не днес то утре правим нов връх на дау и от другата седмица започваме средносрочното падение на индекси и борси.причина ще се намери
В понеделник и другите дни може и в двете посоки. Във вторник не!
То ясно, че с къси позиции на тези нива няма как да се изпотиш, ама е тъпо да ги влачеш на принципа, че все ще излезнат. Доходността отива в канала.
аз не ги влача на никви принципи гледам си фибо нивата с които търгувам и толкоз
... дааамм на американците както винаги им се играе, мойто момче DAX днес не е много в настроение за летежи, да видим, нека си теглят ...
виждам бе виждам, ама аз съм наопаки, а вчера бехме понеделник и пак бехме на горе, но мене не ме притеснява да ми е къс тряя ти кажа
В понеделник и другите дни може и в двете посоки. Във вторник не!
То ясно, че с къси позиции на тези нива няма как да се изпотиш, ама е тъпо да ги влачеш на принципа, че все ще излезнат. Доходността отива в канала.
Ти хубаво си шорт, ама на повечето сергии днес си е за дълго като гледам. Ново тримесечие...фонд мениджърите ще искат да попълнят тънко хартии. А има такива дето върнаха много в последно време. На всичкото отгоре е вторник! Всеки знае, че вторник сме нагоре. Само ти не си разбрал май.
виждам бе виждам, ама аз съм наопаки, а вчера бехме понеделник и пак бехме на горе, но мене не ме притеснява да ми е къс тряя ти кажа
Ше има пак съм шорт не остаам аз така раотата, че и наглецците SP500 и там дупка не мое така и DAX и той, може от начало да подскочат да ме упашат ама чакам 200 кинта аз на доле от DAXa после ако щат и на 500 стин иляди да одат
Мацето не съм изгонил бе, тя готина погледни прогнозите там на господата от Еланата като хороскоп за зодийте. 'Днес SP500 е под влияние на съзвездие Орион, и планетата Сатурн, така че продаайте ...' ... много яко може па и верно да излезне знаеш ли, аз ше ги питам и дали гледат на ръка ...
Ти хубаво си шорт, ама на повечето сергии днес си е за дълго като гледам. Ново тримесечие...фонд мениджърите ще искат да попълнят тънко хартии. А има такива дето върнаха много в последно време. На всичкото отгоре е вторник! Всеки знае, че вторник сме нагоре. Само ти не си разбрал май.
Коментар