а чукнаха го
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
michaelis
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБиотехниките са на мода и има защо - правят яко кинти и спекулират с най-ценното за човека.... Това не значи, че не може да се образува балон. Обзема ме съмнение, когато видя графика като ски шанца и раздаваща дивидент над 5%. Дано се нагушите преди да отиде на 40. Всичко е до време - особено, когато става въпрос до мода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеhttp://seekingalpha.com/article/2156...e?source=yahoo
Браво на доктора. Много добре го е написал. Явно е и добър инвеститор.
Аз пак добавих преди малко и вече ми е акция номер 1.
Чакам си трипъла на 200$
Малко английски хумор - извън темата, но за модата :
Един английски джентълмен цяла вечер се чудил откъде се чуват тайнствените стъпки в пустия му замък. Докато не отворил гардероба и не открил, че .... модата си отива...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе се види зер Дау Бау на двадесет жилки.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеЩе се види зер Дау Бау на двадесет жилки.
Коментар
-
http://seekingalpha.com/article/2156...e?source=yahoo
Браво на доктора. Много добре го е написал. Явно е и добър инвеститор.
Аз пак добавих преди малко и вече ми е акция номер 1.
Чакам си трипъла на 200$
Коментар
-
michaelis
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеима ли дълги прасетатия беемвета адски мощни нищо не ги събаря
Last edited by michaelis; 23.04.2014, 19:13.
Коментар
-
има ли дълги прасетатия беемвета адски мощни нищо не ги събаря
Last edited by the architect; 23.04.2014, 17:42.
Коментар
-
фашагата стой достопочтено и не мърда. войн. мисля че 1% корекция стига. нещо ефекта на разпънатото еврейче свърши . много бързо бе редкоLast edited by the architect; 23.04.2014, 16:45.
Коментар
Коментар