IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
    2020 на 20000 да но сега неееееееееееееее,няма как да стане
    2020 оня от forbes там кво обясняяше, че долара можел и да глътне вода, той и без да го обясняя на там варят нещата и може и DOW въобще да го нема на картата ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      мдобрем в другата секция тоз същия пишеше, че на 20 000 щяло да хои, ше хои ама не сега може би някой друг път ....
      2020 на 20000 да но сега неееееееееееееее,няма как да стане

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        да ти кажа има право че 17000 още не е покорено.за да има пързалка към 10000 първо през ниво 17000.то ще стане утре.днес поне 16800 ще видим.така си мисля може и да греша.все пак не съм трейдър с кетап че дазнам.може ли мнения за дау от съфоромците
        мдобрем в другата секция тоз същия пишеше, че на 20 000 щяло да хои, ше хои ама не сега може би някой друг път ....

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
          ами купувай ей са е момента ... нали ти беше с платната там за обръщането, ам ай мятай се по течението на горе ...
          да ти кажа има право че 17000 още не е покорено.за да има пързалка към 10000 първо през ниво 17000.то ще стане утре.днес поне 16800 ще видим.така си мисля може и да греша.все пак не съм трейдър с кетап че дазнам.може ли мнения за дау от съфоромците

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
            човек като погледне дау графиките как да скъси?грехота е
            ами купувай ей са е момента ... нали ти беше с платната там за обръщането, ам ай мятай се по течението на горе ...

Коментар

• споко бе . печелят от суапове мошетата . сополите са неизбежни

Коментар

• Едно жокерче от пантерката-----днес няма да се разберат за газта русия и украйна а понеделник русия спира кранчето на украйна и настъпва газова криза. ха сега да видим колко от вас ще направят кинти от това.това е вътрешна информация и не е препоръка за търговия

Коментар

• Ebay май ще се сили на пързалката...
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                    Тва джилета ако не е двоен връх, незнам тогава как трябва изглежда double-top
                    Като например да пробие под врата защото до тогава няма двоен връх

Коментар

• Тва джилета ако не е двоен връх, незнам тогава как трябва изглежда double-top
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        Равен, нали биотехите ти бяха от любимите и следени сектори.
                        Дай мнение ако си го гледал тоя цеф , все пак тия над 8% диви ме изкушават, а и гилда е най големия холдинг с 10% тегло...
                        Има си и братче HQH...

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=HQL&ty=c&ta=1&p=d
                        Аз предпочитам отделни компании. Все пак биотека е да се прави печалба в пъти, а това трудно може да стане през фондове.

Виж това http://www.finviz.com/quote.ashx?t=ENTA

Коментар

• Равен, нали биотехите ти бяха от любимите и следени сектори.
                          Дай мнение ако си го гледал тоя цеф , все пак тия над 8% диви ме изкушават, а и гилда е най големия холдинг с 10% тегло...
                          Има си и братче HQH...

http://www.finviz.com/quote.ashx?t=HQL&ty=c&ta=1&p=d

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            според мен проблема ще дойде от световното по футбол . ще се спука топката . и топката ще е виновна на световната икономика . моше ти как мислиш
                            без да знаем защо и как но това е реално братле.сполай и дау на 10 000

Коментар

• Обаче моше не намираш ли нещо символично.гнилочите са завъртяха около седмица около 626 и малко нагоре и после със сплит без сплит на 100.защо стана точно така около тази цифра моше. Така ще стане и за мойте цели надолу ама дау не могат да го сплитват мухахааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                                Е тая песен я слушаме три години от 1120 .. За това време едно нещо стана ясно - човешката глупост и себелюбие са безкрайни
                                ше дое и тая песен ве, няма страшно всеки път е едно и също само е въпрос на време ...

Коментар

Working...
                                X