If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ай ай ай, ой ой , нидей така бе Мишка, по добре ми ги подари тея пари или поне за черити ги ползвай.
Аз пък съм готов да шортя твоя шорт, ша та збръсни жилета да знайш
След ~ 2 месеца след следващия отчет сме >90$, а до коледа сме преодолели 100-ка. Може и доста повече след скуиза де виждам да се заформи на отчаяни шортаци като тебе.
22% съм в GILD.
тряя да видя едни гафики в къщи на TOS едни сметки probability и т.н. и ако е ок ебал съм ти и жилета тва с опциите нема много общо с акцията къдет прайш ти, просто продаам spred тва е, че ще стои еди къде си до еди коя си дата ...
Е що бе, свършиха ти идеите ли ?
Поне за мене има немалко възможности дори и на тия висоти.
Например шорт олиото - 4% вече ми стана SCO след вчерашната добавка.
То ми трябва и за хедж де, ама смятам че добри пари може да донесе.
Ако си фен на дивидентите - спокойно можеш да си вземеш диверсифицирани такива и то от различни сектори които да ти кихат 15-16% ( и то ежемесечно) докато се ослушваш за други възможности - напр BDCL, CEFL, REM. Дори и биотехите дето спомена Равния си имат диверсифицирани варианти с над 8% дивидент - HQH, HQL. За GILD-a да не споменавам че мишока се дразни, ала за мене има поне 40-50% потенциал до другата година, т.е. все още е евтин.
Бол неща си има де се валят по дъната - за URA знаеш, ала и SGG, CORN, BVN, VALE, дори и руски индекс ко речеш ( особено RSXJ) и т.н. и т.н. Възможности много. Уочлиста ми има над 2 дузина позиции.
От пазара не ме е много страх засега. Седесарския ми шут шорт SDS ми е само 0.8%, засега. Ала на всеки % оттук насетне смятам да го удвоявам. На тия нива с разреден въздух си требе в дисагите някоя друга бутилка кислород
Това беше въпрос за 'капацитетите', които дават единствено съвети от сорта: купувай сега, щото аз едно време купих и сега съм добре
Аз чакам аграрите - CORN WHEAT SGG..Русия имам само че големия индекс. Има два три emerging markets които дебна. Биотека бяха далаверата преди 3 години..сега рискът е неоправдан освен за някой дей-трейд.. Даже фундаментално целия бум в healthcare-a дисконтира простотията на задължителното здравно осигуряване, което ще налее огромни пари в сектора за сметката на други бизнеси
Дилема е какво ще става с индустриалните метали..това MCP хептен се забатачи.
Извинявай, но май не разбираш въпроса ми и ще го повторя трети път.
Като си толкова осведомен и начетен, какво би си купил. тази седмица т.е. сега, т.е. средата на юни 2014 а не едно време в тъмното и неясното.
Е що бе, свършиха ти идеите ли ?
Поне за мене има немалко възможности дори и на тия висоти.
Например шорт олиото - 4% вече ми стана SCO след вчерашната добавка.
То ми трябва и за хедж де, ама смятам че добри пари може да донесе.
Ако си фен на дивидентите - спокойно можеш да си вземеш диверсифицирани такива и то от различни сектори които да ти кихат 15-16% ( и то ежемесечно) докато се ослушваш за други възможности - напр BDCL, CEFL, REM. Дори и биотехите дето спомена Равния си имат диверсифицирани варианти с над 8% дивидент - HQH, HQL. За GILD-a да не споменавам че мишока се дразни, ала за мене има поне 40-50% потенциал до другата година, т.е. все още е евтин.
Бол неща си има де се валят по дъната - за URA знаеш, ала и SGG, CORN, BVN, VALE, дори и руски индекс ко речеш ( особено RSXJ) и т.н. и т.н. Възможности много. Уочлиста ми има над 2 дузина позиции.
От пазара не ме е много страх засега. Седесарския ми шут шорт SDS ми е само 0.8%. Ала на всеки % оттук насетне смятам да го удвоявам. На тия нива с разреден въздух си требе в дисагите някоя друга бутилка кислород
ше я шортирам с опциони, че ще стои под 90 и те тва е, ако иска да стои там къде е са, ако ще на 30 да хои или 85, все ми е тая ... само треа да погледна калкулациите на опционите кво показват у TOSa ... и ебал съм ти жилета ...
Ай ай ай, ой ой , нидей така бе Мишка, по добре ми ги подари тея пари или поне за черити ги ползвай.
Аз пък съм готов да шортя твоя шорт, ша та збръсни жилета да знайш
След ~ 2 месеца след следващия отчет сме >90$, а до коледа сме преодолели 100-ка. Може и доста повече след скуиза де виждам да се заформи на отчаяни шортаци като тебе.
22% съм в GILD.
Ми за година от нея имам 60%. Ти колко изкара. Ще видим на колко ще продавам, като реша че е скъпа ще продам. Още е доста евтина.
Няма как да мисля като теб защото знам какво правя. А ти си нямаш идея не че имам нещо против - в края на краищата няма как да се правят екстра пари ако на борсите няма балъци. Ама в тази тема влизат хора които са съвсем зелени. Пък тук сте се събрали отбор балъци, които от години само можете да губите пари.
Конкретно моите финансови резултати ще ги запазя за данъчната си декларация
Но като цяло оценявам отношението ти към форума ..
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
ше я шортирам с опциони, че ще стои под 90 и те тва е, ако иска да стои там къде е са, ако ще на 30 да хои или 85, все ми е тая ... само треа да погледна калкулациите на опционите кво показват у TOSa
С тези скъпи опции пак няма да ти излезе много евтино загубата.
Ти гледай чарто, пък ако вярваш на чарто що не я шортиш Ама май не си вярваш особено
ше я шортирам с опциони, че ще стои под 90 и те тва е, ако иска да стои там къде е са, ако ще на 30 да хои или 85, все ми е тая ... само треа да погледна калкулациите на опционите кво показват у TOSa ... и ебал съм ти жилета ...
То големия успех - за толкоз време от 50 до сега на 80 и след това с добавка от 70...и на колко ще ги продадеш ? Явно чакаш триста, щом казваш на хората и днес да си купуват на тези цени..Успех
А като мен не можеш да мислиш щото акъла ти е превъртян по икономическо-комунистическото обучение: те винаги чакат държавата да дойде и да купи това, което ще фалира за да 'инвестират' в него на сигурно
Ми за година от нея имам 60%. Ти колко изкара. Ще видим на колко ще продавам, като реша че е скъпа ще продам. Още е доста евтина.
Няма как да мисля като теб защото знам какво правя. А ти си нямаш идея не че имам нещо против - в края на краищата няма как да се правят екстра пари ако на борсите няма балъци. Ама в тази тема влизат хора които са съвсем зелени. Пък тук сте се събрали отбор балъци, които от години само можете да губите пари.
Не, имам ги от декември 2011. А за биотек, първия път когато казах че държа гилиъд бе някъде между 50-60 долара. Реакцията бе същата уууу това много скъпо. Тази пролет като коригираха казах че допълвам - цената бе някъде около 70. Отново, уууу това много скъпо. Сега е над 80.
Всичко е резултати - твоите виждания те довеждат до ужасяващи резултати. Моите до отлични. Кажи ми тогава защо трябва да мисля като теб - за да губя и аз ли
То големия успех - за толкоз време от 50 до сега на 80 и след това с добавка от 70...и на колко ще ги продадеш ? Явно чакаш триста, щом казваш на хората и днес да си купуват на тези цени..Успех
А като мен не можеш да мислиш щото акъла ти е превъртян по икономическо-комунистическото обучение: те винаги чакат държавата да дойде и да купи това, което ще фалира за да 'инвестират' в него на сигурно
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар