IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Паднали са 1-2%
    http://www.marketwatch.com/story/soc...ing-2014-07-15
    Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
    Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
    Аз вече ще скъсявам, ама друг път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
      Да, ама тя може да направи така, че да е права
      Трудно - тези два сектора са само очаквания в 90% от случайте. А ако тя смаже очакванията ще си прецака собствената работа.

Коментар

• Ок, по принцип съм съгласен, че къси тряба да пускаме по убеждение, а дълги, за да компенсираме загубите.
        Тъкмо си мислех за YHOO днес. Довечера имат отчет. Предполагам, че ще е пълен провал. Обаче капитализацията и е долу горе колкото е делът и в Алибаба, тоест оценката и за собствена дейност е зиро. Да не говорим пък че оценката на Алибаба е по-малка от тази на Амазон, при хипотеза, че Алибаба е много по ценна от Амазон.
        Чудя се дали си струва залог Къс Амазон дълго Яху

Коментар

Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.
          Моите загуби от 2 години насам са изключително и само от шортене
          Макар и да пускам дълги позиции с особена погнуса и в пълен контраст с убежденията ми - досега нямам загуби от тях (става въпрос за дългосрочни разбира се, а не дейтрейдинг)
          До новите собственици на INVESTOR.BG - не притежавам никакво злато, сребро, депозити и акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            че какво като е казала такова нещо - да не мислиш че тя разбира по-добре от хората на които това им е работата - да ги оценяват тези компании.
            Да, ама тя може да направи така, че да е права

Коментар

че какво като е казала такова нещо - да не мислиш че тя разбира по-добре от хората на които това им е работата - да ги оценяват тези компании.

Коментар

• Чета, не е истина това, което става. Тя каза, че биотехнологиите и социалните медии са скъпи, обаче те я игнорираха.

Коментар

• Айдаа, разкеших късото SCO, 10.5% за 1 месец кой ти дава.
                  Кеша винаги си требе, пак съм 10% в него. Идейки не много, ма не е като да липсват, чакам си в шубрака
                  Олиото не вярвам да се скине под 90$, основния дълъг тренд си му е плавно нагоре.

PS Лап още 20 жилетки на 88.23.
                  Супер тая артия. Не само за флагман става , а и за добра спекулка с приличната си волатилност.
                  Last edited by pipbel; 15.07.2014, 19:09.

Коментар

• Спомняш ли си, че смятахме ROC за надценена? Току що я купиха за 6.2млрд.
                    Чeстито на притежателите на SQM.
                    Last edited by Tkilata; 15.07.2014, 15:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      О да,знам какво направи миналото лято

Обаче Американосите продължават да дразнят(ситито)-не може да плащаш 7млрд глоба,и акциите ти да се покачват,гадни манипулатори са копеленцата ей признавам им го
                      Мани...и аз там имам пут опции..ше останат зян до Септември
                      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
                        Ти гледай ...че предния път Гърция, Италия и Испания като взеха купите нали знаш ко се случи на другото лято
                        О да,знам какво направи миналото лято

Обаче Американосите продължават да дразнят(ситито)-не може да плащаш 7млрд глоба,и акциите ти да се покачват,гадни манипулатори са копеленцата ей признавам им го
                        Last edited by hemilio; 14.07.2014, 21:22.
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
                          Германия световен шампион - сега DAX ще се изравни с DOW
                          Ти гледай ...че предния път Гърция, Италия и Испания като взеха купите нали знаш ко се случи на другото лято
                          I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                            кво става пичове има ли ръст? хайде ще почна да скъсявам вече че то много хубаво не е на хубаво
                            Германия световен шампион - сега DAX ще се изравни с DOW

Коментар

• кво става пичове има ли ръст? хайде ще почна да скъсявам вече че то много хубаво не е на хубаво

Коментар

• Айде малко ъп гап за световните шампиони
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X