If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
да ти кажа и на мен там някъде ми се чини 9630 / от там тръгна всичко / че ще поизбият късички. ама те си мислят че са хванали господ за шлифера
на фашагата 9505 е едно от фибо нивата за месеца после + 130 -> 9635 target for month 9765 на тея нива има задължително rejection, а на SP500 фибутата са на extremum deviation от тва за месеца, не ги знам там на изуст, но някъде беше 2012-2024 на първия и втория extremum ... изтрепаха там всьо и вся но дедо ви чака една опция там на 2075/2080 да ги изчеластри ама не ми изпълва цената нищо днес ше видим ако са оптимисти мноо добре .....
само внимателно докато спинкаме да не ни изненадат . междуд другото един въпрос към фундаменталистите . АЖИБА китайската икономика като е най голямата що графиката тъй заспинква вечер
ей сега се сещам от къде идва думата СПИН от заспинквам
да бе , тия гнидочи не могат да вдянат че колкото и да са хитри толкова и са тъпи . режат си двуцефките и се мислят за голяма работа нали мошак
ние тука илядо и пестин године сме удържали кво ли не / ухааааааааааааааааааааааа/ че едни къси не можем искара .
четете мошаци фром америка четете . кухи сте та дрънкате . надолу ектремуми обеми кво ли не оставихте нали програмката трябва да ги занули бе мошаци . ама по добре сега дъртиьо наистина да си извърти една чутура та скоро да пискате от глад
па на наско обема да не говорим три връхчета след обема на 1н и надолу. де сте тръгнали .
благодяра ви все пак мошаци че пускам от високо . пари винаги има . ама и това сте кухи да го разберете
Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.
fake не fake кво можеш да напрайш, нищо всеки знае, че е ташак още от преди 2 години и нищо не моем напрайм докато шефовете не го пуснат, когат тогава
Пазара е абсолютен фейк. Купуват яко инструменти за хеджиране големите играчи като същевременно се опитват да накарат късяците да се предадат. И нема да стане тая работа.
+1
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Разкарах го аз преди бая време като пропадна под 4 с около 15-20% загуба, добре че нямах много.
Излезе избушляк както позна снейкито...де се губи он напоследък бе ?
Още един научен урок - не слагай пари в нещо дето не го разбираш па било то и за малка спекула даже.
Затова миналия Петък разкарах и Микрона, имах малка печалба, ма като не я меля артията...
Лап още 1% SDS на 2004, станаха 7...
случва се да му се невиди аз изгорях преди с Colossus Minerals фалираха идиотите иначе голема заря се очакваше ама нейсе, нищо другите златари избиха рибата и се прехварлих в секцията с опциите при IB там по спокойно, изпозатворих всичко в Saxo Bank имам само една къса на Даксония като затворя и нея, ако не ме изпотрепат откачените, местя всичко в IB и ги почвам сериозно с опции и акции и приключваме с CFD търговията ...
абе Кастро, тва SDS не е ли неккав inverted ETF ultra multra turbo short нали знаеш, че тея простии не се държат много време, че там имаше няква врътка и само ти пие мангизите освен ако не стане такова кат 2008 ...
Коментар