IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ей ама в петък какво оптимистично беше бичаци . ръст ръст .знам че са ви малки мозъчетата ама все трябва да хвърляте до петък

Коментар

• ааааааааа дръпнатите били виновни . ясно

Коментар

• Дали ще чукнем любимото ми 9358.едва ли сигурно чак след 10 години ще е

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          почна ли се?
          Това,което стана сега съм го описал доста точно в темата за дакса!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            ЗА ТАЗИ СЕЧ ГОВОРЕХ
            почна ли се?

Коментар

• ЗА ТАЗИ СЕЧ ГОВОРЕХ
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• буратино еврейски къде си Ръсте ли нослето

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                  Или по-често взимаш губиш и заминаваш
                  eee то не може само да ядеш от баницата има и греди, аз изядох една с Collosus Minerals, ам са кво да направя съдба ...

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    що бе, ти начи ич не си за тея Penny Stocks а там числата как се сменят мани мани ... x2,x3 за месец ... взимаш, ставаш и заминаваш ...
                    Или по-често взимаш губиш и заминаваш

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      +++
                      Бързите печалби ме правят нервен
                      що бе, ти начи ич не си за тея Penny Stocks а там числата как се сменят мани мани ... x2,x3 за месец ... взимаш, ставаш и заминаваш ...

Коментар

+++
                        Това хубаво да го прочетат новобранците !
                        Хареса ми това *5 - но в случая си поставям като таргет някакъв времеви хоризонт (3-5 г) а не конкретна цена...... освен ако не отлети бърже като PBR
                        3-5 години са ок

Коментар

Кофти варианта е да фалира. Ако не фалира цената ще стане *5 на сегашната. А лично аз смятам че вероятността за фалит е минимална.

Но все пак поне в моя портфейл това е най-играещата нагоре надолу акция и ако държа дори 20% в нея това доста ще ме напряга
                          +++
                          Това хубаво да го прочетат новобранците !
                          Хареса ми това *5 - но в случая си поставям като таргет някакъв времеви хоризонт (3-5 г) а не конкретна цена...... освен ако не отлети бърже като PBR
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от niki5 Разгледай мнение
                            некои в Norilsk или 90% от хората тука гледат линии
                            На коя борса са тея Norilsk дай някви координати да ги погледнем

Коментар

Вярно множко са 40% , ама като знам че това ми е печалбата от продажбата на ПИБ и то не цялата .....В кофти вариант ставам дългосрочен
                              Кофти варианта е да фалира. Ако не фалира цената ще стане *5 на сегашната. А лично аз смятам че вероятността за фалит е минимална.

Но все пак поне в моя портфейл това е най-играещата нагоре надолу акция и ако държа дори 20% в нея това доста ще ме напряга

Коментар

Аз я подържам трета по големина в портфейла ми. И сега накупих пак при този спад. Но 40% е адски много за подобно влакче на ужасите. При мен е под 15%. Не мисля че ще има силен катализатор за растеж преди ноември, но може и да се върне до 20-23 евро следващия месец, месец и половина, но може и още да падне
                                Вярно множко са 40% , ама като знам че това ми е печалбата от продажбата на ПИБ и то не цялата .....В кофти вариант ставам дългосрочен
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X