If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+++
Това хубаво да го прочетат новобранците !
Хареса ми това *5 - но в случая си поставям като таргет някакъв времеви хоризонт (3-5 г) а не конкретна цена...... освен ако не отлети бърже като PBR
Бързите печалби ме правят нервен
Кофти варианта е да фалира. Ако не фалира цената ще стане *5 на сегашната. А лично аз смятам че вероятността за фалит е минимална.
Но все пак поне в моя портфейл това е най-играещата нагоре надолу акция и ако държа дори 20% в нея това доста ще ме напряга
+++
Това хубаво да го прочетат новобранците !
Хареса ми това *5 - но в случая си поставям като таргет някакъв времеви хоризонт (3-5 г) а не конкретна цена...... освен ако не отлети бърже като PBR
Бързите печалби ме правят нервен
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Аз я подържам трета по големина в портфейла ми. И сега накупих пак при този спад. Но 40% е адски много за подобно влакче на ужасите. При мен е под 15%. Не мисля че ще има силен катализатор за растеж преди ноември, но може и да се върне до 20-23 евро следващия месец, месец и половина, но може и още да падне
Вярно множко са 40% , ама като знам че това ми е печалбата от продажбата на ПИБ и то не цялата .....В кофти вариант ставам дългосрочен
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар