If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
американциииииииииииии копуваме ли диповете разрах че в америка много хора останали без ............ при хващането на падащия ношшшшшшш . от вчера до днесмухахааааааааааа
Не купуваме диповете още но пък печелим бая от ултрашоирт на индексите.
американциииииииииииии копуваме ли диповете разрах че в америка много хора останали без ............ при хващането на падащия ношшшшшшш . от вчера до днесмухахааааааааааа
Явно за сега надделява сценарият за Japanification на Европа. Еврото се превръща в фъндинг валута. Големият въпрос е накъде ще отидат парите?
Има и друг сценарий, при който се ускорява подемът на евро борсите, и доларови инвеститори идват и реинвестират еврата. Тогава еврото може да се вдигне парадоксално. Моето виждане е, че ще има още покачване, и е добре човек да се оглежда къде може да купи евтинко.
до 17620 няма да мирясат . мама ми е казвала падащ нож не баряй . аз все да ги хвана - и сега деца кажете де са ми ръцете
гледам те братле ти използваш 261 корекция ------аз ползвам 61.8 корекция.да за мен дъното поне за мен ще затворя около 18 750 и ще оставя 9-11 часа без отворена сделка след това да видим кое накъде
ай тъй пантеро сеч сеч . бой по каската . ама още няма сополи това не ми харесва . требе си едно пиронче
е къде си приятелю.да пиронче ще има и дънцето близкото е на има няма 100 пипса още.да се надяваме да прекратя късата в началото на американската сесия ......
...Dow е първата ми лубов,да си говорим за него за мен сте е удоволствие
...въпреки че sega играя S&P500.....застото ааааа waw дълга тема но компаниите в Dow са теjички техниката малко както и да е...
...според мен U фигурата е inplay S&P500 затвори над 2077.50
...иначе казано Дами и Господа добре дошли на совалката S&P500,която пътува към нов връх,но не забравяите да си проверите парашута<2077-2067> в случаи на аварии
....поjелаваме ви прятно пътуване до марс<2200>
....from NYSE with love
...хихихи cheers
брат е с този пост за по малко от 24 часа показа че не ставаш
Коментар