If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
приятна сеч се получи особенно на дакса . американците пак се пънат да не се наа.... ама памперса после ще прелива много са глупави тия хора . много добре ги познавам
Нямам тази дарба да гледам в бъдещето ман. Някой я имат други я нямат.
Доволен съм, че различавам добро от лошо сега и в обозримото бъдеще.
В повечето случаи.
Между другото, да видиш в бъдещето успешен продукт или услуга, все още никак не решава проблема. Има едни магически квадранти на Гартнър. Ако им обърнеш внимание, ще забележиш, как повечете фирми визионери се провалят в целта си да се утвърдят като инвестиционни убежища, даже в някои случаи и да оцелеят. Това независимо от факта, че продуктът или услугата им успява да се наложи на пазара.
И в момента боря едно такова чудо: http://finviz.com/quote.ashx?t=fuel
И се чудя какво да го правя.
Забелязал съм, че в поне 95% от скоро листнатите компании графиката изглежда по този начин. И то си е напълно логично. Щом мажото го продава значи е преценил че е за продаване. Няма ли поне 6-7 години история въобще не гледам Съвсем друг е въпроса че понеже не съм в час с рекламният бизнес ми прилича като че тези правят това което прави и гугъл. Нещо не чаткам кое им е иновативното, Но ми изглежда малко вероятно да изпреварят гугъл в тази област.
Именно това имах предвид. Не знам дали си точно типичният зрител но според мен си много близо до него. Почти всеки който познавам разсъждава като теб. В природата обаче нищо не се губи. Все по малко хора ще гледат стандартната телевизия а това ще отвори пазар за това с което ще замени телевизията стандартният зрител.Ако познаем с какво ще го замени, това може да ни донесе много печалби. Не мислиш ли
Нямам тази дарба да гледам в бъдещето ман. Някой я имат други я нямат.
Доволен съм, че различавам добро от лошо сега и в обозримото бъдеще.
В повечето случаи.
Между другото, да видиш в бъдещето успешен продукт или услуга, все още никак не решава проблема. Има едни магически квадранти на Гартнър. Ако им обърнеш внимание, ще забележиш, как повечете фирми визионери се провалят в целта си да се утвърдят като инвестиционни убежища, даже в някои случаи и да оцелеят. Това независимо от факта, че продуктът или услугата им успява да се наложи на пазара.
И в момента боря едно такова чудо: http://finviz.com/quote.ashx?t=fuel
И се чудя какво да го правя.
Моето мнение, е че телевизиите имат нужда от корекция. Както всяко нещо от време на време. Да си осигурят средства и да си купят нещо което има стойност. От къде пари - тяхна работа. Станат ли по-гледаеми, ще могат да продават реклама по-скъпо и то едновременно намалявайки рекламното време. Отделно ако са гледаеми, ще могат да изискват и някаква част от приходите на разпространителя.
В сегашното им състояние не ми се вярва някой да е навит да им плаща.
Да не говорим, че могат да следят в кой дом и на кой екран се гълтат реклами и в кой дом им бягат. Тоест могат да персонализират рекламата. Поне технологията за това вече е налична.
Именно това имах предвид. Не знам дали си точно типичният зрител но според мен си много близо до него. Почти всеки който познавам разсъждава като теб. В природата обаче нищо не се губи. Все по малко хора ще гледат стандартната телевизия а това ще отвори пазар за това с което ще замени телевизията стандартният зрител.Ако познаем с какво ще го замени, това може да ни донесе много печалби. Не мислиш ли
Моето мнение, е че телевизиите имат нужда от корекция. Както всяко нещо от време на време. Да си осигурят средства и да си купят нещо което има стойност. От къде пари - тяхна работа. Станат ли по-гледаеми, ще могат да продават реклама по-скъпо и то едновременно намалявайки рекламното време. Отделно ако са гледаеми, ще могат да изискват и някаква част от приходите на разпространителя.
В сегашното им състояние не ми се вярва някой да е навит да им плаща.
Да не говорим, че могат да следят в кой дом и на кой екран се гълтат реклами и в кой дом им бягат. Тоест могат да персонализират рекламата. Поне технологията за това вече е налична.
Коментар