If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
макс 18531 съм казал пантеро , после сополи надолу
давай смело напред не се подвеждай----използвай първия голям тренд от започващите на дневна.това е първия тренд.следват големи дживения и в двете посоки .от тук нататък контренето е забранено за хората желаещи да не фалират
Аз те прочетох бате. Моя акаунт е без левъридж и възможните ми инструменти за къси индекси са SDS-та, SQQQ-та и подобни отровни. Това последното като знам, че за година ще ми смъкне акаунта с 50%, без индекса дори да е пораснал - не мерси. Освен евентуално като тръгнат уверено надолу, но преди ФЕД да го забрани щото в един момент ще е нечестно спрямо икономиката
ееееееее цъцъцъ, кофти . карай ,аз ще пусна заради тебе едночко
Взех си и от Алкоа днес на $13.42.
Вале-то ми го цакат здраво днес. Защо така правят тези хора
Свиквай, оно си е много волатилно, ма това е и чара му...
Кога зеления цар се ядоса - да не си на пътя му.
Ма и без него тоя железния сектор си има поне 1-2 години мъки още...
ПС Добавих четвъртинка към късия маркет току що...да не остана назад и аз от архито
Ма кат 1 нищо може да видим 2200 преди да видим 2 ..
Даже и Гърция не е.....т вече.
килата пусни едно 0,1 късо дауче от 18358 без стоп . като направиш печалбица затвори
Аз те прочетох бате. Моя акаунт е без левъридж и възможните ми инструменти за къси индекси са SDS-та, SQQQ-та и подобни отровни. Това последното като знам, че за година ще ми смъкне акаунта с 50%, без индекса дори да е пораснал - не мерси. Освен евентуално като тръгнат уверено надолу, но преди ФЕД да го забрани щото в един момент ще е нечестно спрямо икономиката
Някой заиграва ли се с Pfizer ?
Имам усещането, че си изчерпи силиците ... което е лош индикатор за посоката на фармацията...:
Щом те не го дигат, какво остава за биобалоните
Някой заиграва ли се с Pfizer ?
Имам усещането, че си изчерпи силиците ... което е лош индикатор за посоката на фармацията...:
Щом те не го дигат, какво остава за биобалоните
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
друг път ги шамаросал, той май всъщност е на солидна загуба от този си залог. Разправяха че го с опции обаче заложил на ниска волатилност - на вдигане на лихвата до 0,3% май беше.
може като тои е продавл и путс и калс, ама добра идеа бесе, поне zа мен
Коментар