Първоначално изпратено от pipbel
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
НЕТНО къс. Това че пазара пада и аз губя от дългите си не значи че не мога да генерирам доста солиден кеш от къси. С които в последствие да си купувам още повече дълги. които да ми служат като обезпечение за нови позиции на маржин. Не може да си чак толкова тъп че да не можеш да схванеш това
Коментар
-
Кога излъга, мушморок?
Тук:
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз му приказвам че съм пуснал къси той си мисли че този спад ми е неприятен
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениено към момента смятам за необосновано да съм нетно къс.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПо-скоро е някой като Бъфет, който излиза от пазара за сметка на феновете си.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеИмам чувството, че някой буквално натиска пазарът.
Това ако не е животното сорос, то някой като него е.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКъде се скри, мушморок?
Аз му приказвам че съм пуснал къси той си мисли че този спад ми е неприятен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕгати тези пак почнаха да падат.
Да не са рашили да правят двойно дъно ?
Да не ги затворят накрая за ден, два - да си починат.
Това ако не е животното сорос, то някой като него е.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениено към момента смятам за необосновано да съм нетно къс.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕгати тези пак почнаха да падат.
Да не са рашили да правят двойно дъно ?
Да не ги затворят накрая за ден, два - да си починат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТи май ме обърка с някой друг, а?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе само това. Южна Корея и САЩ правят военни учения уж заради Северна Корея. Но в същото време близо до тоя район започнаха съвместни китайско-руски военноморски учения!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеверно верно те се хванаха явно за гушите, та в Тянджин после в Тексас, след това в другия Китайски град после американската военната база и сега до летището в Токио ... ше става тя какват ше ставаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар