Първоначално изпратено от nasco_3
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеНе е така Импе!
Гарантирани са с честната дума и репутацията на компанията, няма обезпечения, прочети проспекта или питай Ирен.
За мен лично по изгодния вариант е с привилегированите акции, но всеки сам си решава.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениенеколко хора ме питаха zа идеи
вси4ки глеадат гленкор, но имам и една друга голема тарговска каста, zа което писах наскоро. там подобно, на гленкоре zатворих и сам далаг...
Коментар
-
Първоначално изпратено от nasco_3 Разгледай мнениеИзвинявай привелигерованите не изтичат ли скоро?После стават обикновенни и всичко зависи от мажо.По спомен мисля че привелигерованите бяха само за 10 г.,поправете ме ако бъркам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе говоря за фигури,а за важни нива,ако не вярваш на подкрепи и съпротиви-ок,твоя работа.
Знам само,че нищо не трябва да се отхвърля като шанс да ти покаже това което търсиш.
Интересно ми е на база на какво взимаш решенията си,и най вече нивата на влизане и на излизане,ако не ползваш чартове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнениеНе е така Импе!
Гарантирани са с честната дума и репутацията на компанията, няма обезпечения, прочети проспекта или питай Ирен.
За мен лично по изгодния вариант е с привилегированите акции, но всеки сам си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСъс златце
За мен лично по изгодния вариант е с привилегированите акции, но всеки сам си решава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеС какво са гарантирани?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнениене полzвам 4артс и не вервам в тех. по принцип 4овек може да намериф фигура вав вси4ко.
аz имам друга тактика, zа което сам писал по на долу
Знам само,че нищо не трябва да се отхвърля като шанс да ти покаже това което търсиш.
Интересно ми е на база на какво взимаш решенията си,и най вече нивата на влизане и на излизане,ако не ползваш чартове.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Полезна информация за технологичните акции
Полезна информация за спецификта при оценката и избора на технологични акции - в този блог пост
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение110,88- тройно дъно на 4-часова
влязох дълго
аz имам друга тактика, zа което сам писал по на долу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vomma Разгледай мнение113.75 I close short term always before opening even if the traget is not reached
In at 111.65
K+S from 24 with target 26 is still in
влязох дългоАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБат Гойко, тоя газ докога ще пада бе ?
Как да го играем ?
Има само 40 цента до 2$, а зима иде - поне до 3.5 би могло да се вдигне.
Струва ми се приемлив риск/риорд....дали ?
Коментар
Коментар