If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
след като централната банка може да купува всички активи.. възможно ли е в един момент да купува акции т.е. директно количествено улеснение
Да, Марк Фабер писа за това преди няколко дена.Става въпрос за намеси с 50-100 000 000 000 на ден,Японската Централна Банка притежава вече над една трета от акциите на борсово търгуваните японски компании
Ти добре ги ловиш на дъното, ама те дъната при тях са все по надолу
ДАХ банките ще ги къткам до изказването на Дратги на 10 март ,после ще ги продавам по съкратената процедура...
А сбербанк след като им паднат санкциите но преди това примирието в Сирия в края на месеца ....
Турската лира е неспасяема там на вълни трябва да се лови....
Паунда ще е интересен...
Ако това беше вярно, щяхме завинаги да си останем в средновековието
АБСОЛЮТНО НЕВЯРНО !!!!!!! От 1820 година до 1914 година Великобритания е с златен стандарт и създава най-голямата и богата империя съществувала на земята.Икономиката и се развива във всички отрасли с невиждани темпове и за това време говорим за Индустриалната революция преобразила света,железници,телеграф,и т .н.,добре е поне малко да се поназнайва историята
В момента търся вход към паунда ,дано пак върне около 2 и нещо още ще го понатиснат.....т....а и турската под 50 ще стане атрактивна....
А ти си си пиши щуротии....
Аз Кобата и Дойчебанк и Сбербанк за трети път ги ловя на дъното....
Ти добре ги ловиш на дъното, ама те дъната при тях са все по надолу
В момента търся вход към паунда ,дано пак върне около 2 и нещо още ще го понатиснат.....т....а и турската под 50 ще стане атрактивна....
А ти си си пиши щуротии....
Аз Кобата и Дойчебанк и Сбербанк за трети път ги ловя на дъното....
Тази глупост със златото ми е толкова противна, че ако бях мултимиардер щях да направя ексепедиция до накой от най-близките златни астероиди и за винаги да пукна дебилния балон със златото.
Почна да приличаш на Краси Космонавта да не сте си роднина.....
А да отричаш хилядолетната история на човешкото развитие в паричната система те прави новатор ,но новаторството ти е по близо до ленин отколкото до Морган прави те по скоро комунист отколкото неолиберал...Само че зеления цвят на твойте банктноти е по добър от жълтия при положения че зад тях не стои нищо....купони..
И пак кой ги разпределя....
Това не е обида....
Тази глупост със златото ми е толкова противна, че ако бях мултимиардер щях да направя ексепедиция до накой от най-близките златни астероиди и за винаги да пукна дебилния балон със златото.
Коментар