Исках да намеря едни твои
Исках да намеря едни твои изказвания от началото на 2015 година относно фундамента...когато аз казвах тогавашната ми стратегия базирана на оценка на компаниите ....т.е на фундамента и тогава ти с пяна на устата ми обясняваше как е невъзможно да мога да направя това което тогава правех.
За съжеление няма хистори извън настоящата година или аз не мога да го намеря.
Съвсем сериозно ми обясни..АКО .:
Първо, човек е НЕВЪЗМОЖНО да прави анализ на компаниите качествен и на база на това да взима решенията си за покупко продажба....какво да прави ако е фундаметалист? Така твърдеше миналата година в началото - обратното на мен.
Второ, човек е НЕВЪЗМОЖНО да прави тайминг на пазара, както твърдиш сега - отново обратното на мен и на база на това да взима решения за покупко продажба на каквото и да е.
Какво по дяволите трябва да прави човек ? Кажи ми не ме мъчи.
Първоначално изпратено от ravnovesie
Разгледай мнение
За съжеление няма хистори извън настоящата година или аз не мога да го намеря.
Съвсем сериозно ми обясни..АКО .:
Първо, човек е НЕВЪЗМОЖНО да прави анализ на компаниите качествен и на база на това да взима решенията си за покупко продажба....какво да прави ако е фундаметалист? Така твърдеше миналата година в началото - обратното на мен.
Второ, човек е НЕВЪЗМОЖНО да прави тайминг на пазара, както твърдиш сега - отново обратното на мен и на база на това да взима решения за покупко продажба на каквото и да е.
Какво по дяволите трябва да прави човек ? Кажи ми не ме мъчи.
Коментар