IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гепаха им "златната" ябълка...

http://www.nbcnews.com/tech/apple/fb...ocking-n546876

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max
      Който иска без Мишо и Равния може да заповяда току що направих един форум ( не съм специалист ) ама каквото направих на адрес :

http://investor.bulgarianforum.net
      щуротия

ив,
      това, което правиш няма смисъл от него...'красотата' на интернет форумите е в това, че може да се сблъскат характери, теории, системи ...без това да доведе до бой както става в кръчмата.

ако го нямаше чепкането...съм сигурен, че 80% от тук пишещите щяхме да пишем много по-рядко.

Преди време мислех като теб, но с времето се убедих, че ако всички сме еднакви значи сме жертви на системата...разни хора разни идеали...важното е да има цветове и шарки....

иначе ще заприличаме на ония идиоти от CNBC дето като видят някой инакомислещ и скачат като петли на бой.

Преди години равновесния много ковеше една моя любима позиция на БФБ, в която вкарах енда S-class нова пари.... доста му се дразнех и доста се чепкахме, но в крайна сметка той излезе по-прав от мен....не загубих всичко де, но при всички положения не бих вързал толкова пари втори път...в същото време няколко приятели, които пишем и тук си пишехме във затворена група и мога да ти кажа, че това не ни беше хич от полза, защото като приятели си влияехме и се надъхвахме един друг да правим...глупости и да се доверяваме на едни мажоритари дето знаят само да харчат чуждите пари .....

много се отклоних...

мисля стана ясно.

с равновесния продължаваме да сме на диаметрално различни позиции, но да ти кажа с удоволствие бих го черпил едно класно виски...щото във всеки човек, който дълбае по темата има нещо ценно, а той дълбае доста.
      Last edited by bertram; 29.03.2016, 00:36.
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Който иска без Мишо и Равния може да заповяда току що направих един форум ( не съм специалист ) ама каквото направих на адрес :

Виждам огромен потенциал в новия форум! Професионално изпипан, без нито една правописна грешка. Браво!

Коментар

Може да отвориш отделна тема за ВЧТ и манипулирането на пазара. Аз там едва ли ще влизам често. А в NYSE влизам почти всеки ден, но не за да се заяждам с тебе или с някой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
            Има доста различен начин на търговия ,има нюх,поема повече риск от теб но и ти си доста рисков ,вярва си което прави ,това е най важното.
            а ти отде знаеш аз кюо права? блажени са верващите
            Last edited by mibova; 28.03.2016, 23:04.

Коментар

Има доста различен начин на търговия ,има нюх,поема повече риск от теб но и ти си доста рисков ,вярва си което прави ,това е най важното.
              Не е ясно какво печели. 180К на 50 милиона са като 180лв. на 50 000.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                Long SUNE @1.35
                Това ако фалира - губи само себе си. Ако не фалира - ще работи известно време за VSLR. Long VSLR.
                Също и TERP. Long TERP
                Обаче най-вероятно да фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от volaswap Разгледай мнение
                  I ko nauchi?

Коментар

• Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
                    Всички умират от страх с малки изключения да кажат аз купих това или моя поертфейл е еди какъв си защото еди как си мисля и т.н Защо? За да не вземе някой да ги бъзика предполагам ако сгрешат. Но когато ти си убеден в решението в което си взел би трябвало да можеш да си носиш и отговорността.
                    Иначе сте страхотни по отношение да кажете как нещата няма да станат вместо да вземете да помислите как да станат. Типично българско.

Дребно мислене на дребни хора - много съжелявам че трябва да кажа това.
                    Тази година съм купил само BAC и ти това го знаеш.

Коментар

• Long SUNE @1.35

Коментар

Виж аз не търгувам NYSE просто виждам различният ти начин на мислене и на търговия аз съм взел нещо от теб ,но българина е така и затова сме все на дъното ,аз не мога те накарам да пишеш но свиркай си знам ,че доста хора търгуват като теб без да го пишат
                        I ko nauchi?

Коментар

Не става въпрос само за вътрешна информация или само за ВЧТ ци или само за алгоритмична търговия или само за анализатори и т.н .
                          Цялата картина трябва да видиш ако можеш.
                          И да си отговориш на въпроса дали това в което вярваш все още е в сила или не. Всичко заедно - какво прави в момента и каква е тенденцията?

Ако отговора ти е че нищо не се променило от преди години - правиш каквото правиш досега и си свиркаш. Може да си прав - може и да не си прав.
                          Ако подложиш на съмнение досегашните ти схвашания - променяш се заедно с пазара о пак може да си прав - може и да не си прав.
                          Нещата са елементарни.
                          Аз съм избрал второто. Дали съм прав ще видим. Дали ти си прав пак ще видим...но не можем да видим защото не знаем какво правиш.
                          Така че кажи какво правиш за да можеш след това да не се изметнеш - да ама аз бях къс и продадох всичко.

Е ти какво точно очакваш. Че някой ей така ще ти дава анализи от които можеш да изкарваш пари ли. Няма такъв филм - след като могат да ти вземат по 20% от печалбата и 2% от активите няма балами да ти препоръчват такива неща от които ти да можеш да изкарваш същите пари но без да им даваш маса пари.

Инвестиционните банки не са благотворително дружество. те са там за да изкарват пари. Преди всичко за себе си и за акционерите си. За клиентите както дойде, а за клиентите на анализите им - към тях пък нямат никакви задължения - или поне ни бе трябвало да имат

Коментар

Ааа това смелост ли е? Значи останалото е посиране от страх да не разберат колко си глупав. ( не говоря за теб )

Но на общи приказки всички са гении. Икономически теории цитати от статии...щото ние не можем да си ги прочетем.
                            Като обаче опре яйцето до гъза да кажеш аз съм в такава позиция защото еди какво си...и всички умират от страх.

Няма повече да казвам нищо...кой ебал ебал...кака се ожени.

Стойте си тук и си лющете празни приказки 5 те останали човека, далече от реалния свят и на светлинни години от парите.
                            Белкем прокопсате с тоя начин на мислене.
                            Извинявам се,че съм малко краен, но икономическите теории са за глупаци.Ако ставаха така нещата, професорите нямаше да са професори а гурута като Бъфет, мъфет и подобни.

На бизнес в университета ли са ви учили или сами сте се научили????

Света не е толкова розов за колкото го мислите. Свалете ги тия очила. КФН, СЕК се контролират от хора, а човек по природа е алчен и подкупен. Ако не си ти, ще съм аз.

Коментар

Мен ме отпиши
                              Виж аз не търгувам NYSE просто виждам различният ти начин на мислене и на търговия аз съм взел нещо от теб ,но българина е така и затова сме все на дъното ,аз не мога те накарам да пишеш но свиркай си знам ,че доста хора търгуват като теб без да го пишат

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                                Do you know the background? not

Коментар

Working...
                                X