...
Алонсо, ти не търгуваш опции обзалагам се. Не си много наясно със смисъла. Ти говориш за хедж... ама се хеджира съществуваща позиция. Голата опция не е хедж а спекулация. За една година опция ще ти струва един господ знае колко ( ама много ) и при все че спреда е такъв че може и да си на печалба ама може да не можеш да си я вземеш щото ликвидността е много малка. За една година можеш да си куппиш опции да си застраховаш съществуваща позиция къса или дълга а не да я търгуваш. Пък ако не искаш да я търгуваш...като ти дойде падежа пак ще ти трябват кинти да си купиш акциите при все че ще си платил и премия която за една година е значителна т.е ще ти намалее печалбата ако директно си си купил акциите. Така че пред гола опция - позицията в акции е 100 % за предпочитане.
Нямаш опит. Това е.
Говориш за катарпилар предполагам, относно компанията. Да си ме чул да съм къс? При толкова много кандидати за шорт да се набия в катърпилар при идващи дивиденти трябва да съм наистина много прост освен ако не я скъсявам за деня. А че ърнинга ще е зле...100 % те си го казаха, а че може да скочи още 20 %- разбира се че може...щото всичко е базирано на невероятна "икономическа логика"
)))
Значи ако някой следи какво правят другите и после прави умишлено нещо да и вземе кинтите не е манипулация?
)) А инвестиция предполагам.Казвам го щото не вярвате...относно далаверата
))
Наясно съм много добре какво правя, какъв процент или част от капитала ми го губя или печеля...и не съм от тези дето се подават на шорт скуиз както и никога по ниаккъв начин не слагам стопове на нищо. Аз съм стопа. Като реша че съм сбъркал си признавам и си губя колкото трябва да загубя...само дето не ми се случват такива неща често ( даже изключително рядко ) или щото имам късмет или щото може би знам какво правя колкото е възможно да знам.
Аз не съм ей така...като видя голяма загуба и да затварям...за да ме отнесе някой. Не искам да се хваля но аз печеля толкова много че никаква загуба не може да ме уплаши дори и тя да е над 1 М, не знам дали ме разбираш. А за да загубя толкова много което пак нама кой знае какво значение...трябва да съм или умрял или много прост ама аз не съм прост нито пък умрял.
По отношение на опциите - имам приличен опит повярвай ми, и точно на мен да ми обясняваш за опциите хич не върви
)) въпреки че доста време не търгувам опции защото не ми се занимава.
А сега джиткам малко опции щото нямам работа..
) Сиреч фундаментално съм на едната страна и друго освен да чакам и да си джиткам опциики за забавление нямам какво да правя
)) Миналата седмица 63к + от такова забавление
))) Та така...тая седмица нямам нищо след моя BAC днес и някакви смешни 10 пута на АА за 120 $ които ще изгорят вероятно...но към края ще се включа за следващата седмица мисля...
Трябва да ти покажа някай неща на живо за да разбереш за какво става въпрос..ама едва ли има смисъл.
)
Поздрави!!!
Първоначално изпратено от Alonso
Разгледай мнение
Нямаш опит. Това е.
Говориш за катарпилар предполагам, относно компанията. Да си ме чул да съм къс? При толкова много кандидати за шорт да се набия в катърпилар при идващи дивиденти трябва да съм наистина много прост освен ако не я скъсявам за деня. А че ърнинга ще е зле...100 % те си го казаха, а че може да скочи още 20 %- разбира се че може...щото всичко е базирано на невероятна "икономическа логика"

Значи ако някой следи какво правят другите и после прави умишлено нещо да и вземе кинтите не е манипулация?

Наясно съм много добре какво правя, какъв процент или част от капитала ми го губя или печеля...и не съм от тези дето се подават на шорт скуиз както и никога по ниаккъв начин не слагам стопове на нищо. Аз съм стопа. Като реша че съм сбъркал си признавам и си губя колкото трябва да загубя...само дето не ми се случват такива неща често ( даже изключително рядко ) или щото имам късмет или щото може би знам какво правя колкото е възможно да знам.
Аз не съм ей така...като видя голяма загуба и да затварям...за да ме отнесе някой. Не искам да се хваля но аз печеля толкова много че никаква загуба не може да ме уплаши дори и тя да е над 1 М, не знам дали ме разбираш. А за да загубя толкова много което пак нама кой знае какво значение...трябва да съм или умрял или много прост ама аз не съм прост нито пък умрял.
По отношение на опциите - имам приличен опит повярвай ми, и точно на мен да ми обясняваш за опциите хич не върви

А сега джиткам малко опции щото нямам работа..

Трябва да ти покажа някай неща на живо за да разбереш за какво става въпрос..ама едва ли има смисъл.

Поздрави!!!
Коментар