If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Странно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална, световна регионална, всякаква криза. Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...
за да могат да изнасилят бомбите и спада да е катастрофален пък може и да затварят късите и затова толкова да катерят
абе баси и маркета, за брекзита сигурен, за азиатците сигурен, за банките сигурен, ама златото се качва. Голяма сигурност голямо нещо. Просто с тези хеликоптерни пари надуват индексите (балона) и реално нищо друго не правят за реалната икономика според мен.
Даже и индексите не надуват,държат ги в рейндж. Става все по-ясно коя инвестиция ще е хит,все още не е късно да се качите на влака
абе баси и маркета, за брекзита сигурен, за азиатците сигурен, за банките сигурен, ама златото се качва. Голяма сигурност голямо нещо. Просто с тези хеликоптерни пари надуват индексите (балона) и реално нищо друго не правят за реалната икономика според мен.
Странно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална (световна регионална и всякаква криза) Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...
Предполагам че пазарът е сигурен, че ДБ няма да я оставят да фалира.
Прави ми впечатление че такава констелация на SPY/TLT/GLD като последната година и особено 6те месеца на тази е имало 2-та половина на 2007.
Мен ме е нямало на пазара 2008 ала чартовете са показателни какво е последвало...
То е последвало не заради чартовете, а заради високата задлъжнялост на домакниствата, високият ливъридж на банките, ниския капитал на банките, илюзията за висока ликвидност (която съпътства всяко прегряване на икономиката), големият дял на т.нар. shadow banking entities, които не са имали достъп до Феда.
Не мисля, че в САЩ има голям риск да има финансова криза. Рискът е от другите части на света. Естествено няма гарация, че САЩ няма да влязат в рецесия при един външен шок. Което ще е неприятно, защото лихвите няма накъде повече да падат.
Странно е наистина, достатъчо е ДБ да се сдуха и сме чао. Ще има глобална, световна регионална, всякаква криза. Нямям идея, защо толкова хвърчат американските индекси. При истински системен риск да надуваш яко балона е меко казано лудост...
Гледай само какво става с US 10-YR, на 1.456% е. Май и по вереме на КЕ не е бил толкова ниско. US 30-YR също стигнаха рекордно ниско ниво днес.
Прави ми впечатление че такава констелация на SPY/TLT/GLD като последната година и особено 6те месеца на тази е имало 2-та половина на 2007.
Мен ме е нямало на пазара 2008 ала чартовете са показателни какво е последвало...
Иначе, гледам че отдавна не беше се случвало златото /имам предвид миньорите/ и акциите да вървят заедно нагоре. Да видим докога ще продължи и ще може ли Барик и този месец да върне 20%.
Според мене всички извън САЩ са доста сдухани след Брекзит и съответно купуват американски облигации и злато като луди. А американската икономика си продължава да е сравнително стабилна (за сега).
Да видим сезона на отчетите какво ще покаже. Трябва да има поне малко движение нагоре при печалбите.
Офф, остави таз работа. Точно се ядосвах ей сега, че си продадох 1/3 от SLV-то преди няколко седмици. Направил съм добавка на 19 май @15.7 и съм разтоварил на 13 юни на 16.47. А днес сме на 19.5 Както и да е. И по-лошо можеше да е/
А TLT-то още ще го набалончат. Сигурно и на 160 ще отиде, да не кажа и повече. Друг изход няма. И така в игри и забави някой ден ще дойде големия жмуц
Kато едно нищо. Пазара се държи така сякаш КЕ4 е вече нещо решено.
Или пък поне че рейт хейк преди 2018 е абсурден.
Ти остави това ами гледай среброто какво прави, гони 20...вече рейшото му падна под 68.
Ма дори и това е нищо в сравнение с яко набалончените сребърни миньори.
Чудя се дали да не си увелича GGN-a с хедж от къс SIL...
Офф, остави таз работа. Точно се ядосвах ей сега, че си продадох 1/3 от SLV-то преди няколко седмици. Направил съм добавка на 19 май @15.7 и съм разтоварил на 13 юни на 16.47. А днес сме на 19.5 Както и да е. И по-лошо можеше да е/
А TLT-то още ще го набалончат. Сигурно и на 160 ще отиде, да не кажа и повече. Друг изход няма. И така в игри и забави някой ден ще дойде големия жмуц
Коментар