If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И съответно и 3-те индекса на ню ол тайм хай. Вече са на +10% откакто го избраха.
Може да изглежда малко или много крейзи на някои либералета, ала парите МУ вярват.
Устата му голяма и каквото мисли си го казва, но по важното е и че го прави. И то бързо. Чудо невиждано за политик....
Тъкмо виждам че има нов връх и до кога така я мислите
Trump said his administration will be announcing "something phenomenal in terms of tax" over "the next two or three weeks" during a meeting with airline executives on Thursday.
И съответно и 3-те индекса на ню ол тайм хай. Вече са на +10% откакто го избраха.
Може да изглежда малко или много крейзи на някои либералета, ала парите МУ вярват.
Устата му голяма и каквото мисли си го казва, но по важното е и че го прави. И то бързо. Чудо невиждано за политик....
10% днес, не е зле. Не е нерезонно още 10 поне. В края на краищата гайдят 20% по ниско за сейлс тая година.
Ма преди следващия рапорт трябва се затваря. Прекалено ниско свалиха летвата вече и вероятно ще следват няколко т-я на ърнингс биитс.
А и на около 60$ хепС все едно не съществува хич, само хив франчайза и той оценен по евтино от пиърите.
Идната седмица ако може същото да се случи и при тева....
Желязко - наистина ли мислиш, че някой може да дръпа конците на тоя велик и смел човек? Нали помниш кога започнаха бесните медийни атаки срещу него? - Когато една от най-богатите еврейски фамилии прати емисари при него, за да му предложат 5 МБ "спонсорство" на неговата предизборна кампания, но Доналдът ги прогони като кучета !!! Тогава се нахвърлиха срещу него, защото разбраха, че не могат да го купят. Кой би отказал 5 МБ? Полуживата? Или Обонго? Или кой да е европейски политик?
вЕрвай си и се информирай от "Блиц", там си ти е и мястото
Благодаря, че поясни, ceneto - съгласна съм с теб! Но именно заради "при непрофесионалните, ми там може да има всякакво отношение към риска според индивида" съм разработила въпросник. Ще се радвам да се включиш
дай линк, предполагам и други ще се включат
ако искаш си направи и отделна тема
“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Взех си едните, щото са могъщи, другите - щото правят джадайски филми - тоест - основен мотив и в двата случая: гъзарията.
Но сега аз - прагматически и не ме кефят вече.
Дефиницията ти на "могъщи" трябва да е дългосрочно конкурентно предимство. А това не е гъзария.
Благодаря, че поясни, ceneto - съгласна съм с теб! Но именно заради "при непрофесионалните, ми там може да има всякакво отношение към риска според индивида" съм разработила въпросник. Ще се радвам да се включиш
Мишо, кажи на тоя и подобните му, които искат да внушат на шараните за каквито смятат хората, че Тръмп бил непредвидим патологичен лъжец, да надникнат извън перфидния свят в който са живели цял живот и да подишат малко чист въздух и им кажи, че той Говори това което Мисли и Върши това което говори. Това явно трудно се асимилира от тази пасмина. Не случайно борсата ще се скъса по шевовете, въпреки че парите са страхливо нещо.
Поредния дето (вероятно кат бат сорош по политмотиви) е скъсил пазара след избора на тръмп и сега рИве...
Мишо, кажи на тоя и подобните му, които искат да внушат на шараните за каквито смятат хората, че Тръмп бил непредвидим патологичен лъжец, да надникнат извън перфидния свят в който са живели цял живот и да подишат малко чист въздух и им кажи, че той Говори това което Мисли и Върши това което говори. Това явно трудно се асимилира от тази пасмина. Не случайно борсата ще се скъса по шевовете, въпреки че парите са страхливо нещо.
Коментар