Чета Михаелис и се връщам някъде в късният соц от осемдесетте години. Империализама е все така гнил, но някак си се сещам за вица за мушмулата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Въпреки всичките проблеми в страната ми се живее в Българияно тук си е голяма кочина няма спор! спрямо кварталите в сащ , тук живеем като аборигени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениемежду другото Сохо аз разлика между България и САЩ честно казано не виждам и в двата случая заради една шепа хора дет изпотрошиха пейзажа им се еба верата хората само мащабите са различни .... в техния случай поне са заобиколени от локва не мое се изнесат ако немат кинти, а в нашия случай може поне да се изнесем даже и пеша....
P.S. в момента има засилена миграция от САЩ към Канада ако ги следиш тия раоти, но тя Канадата балдиса благодарение на комшиите си така че то се тая .....но тук си е голяма кочина няма спор! спрямо кварталите в сащ , тук живеем като аборигени.
Коментар
-
между другото Сохо аз разлика между България и САЩ честно казано не виждам и в двата случая заради една шепа хора дет изпотрошиха пейзажа им се еба верата хората само мащабите са различни .... в техния случай поне са заобиколени от локва не мое се изнесат ако немат кинти, а в нашия случай може поне да се изнесем даже и пеша....
P.S. в момента има засилена миграция от САЩ към Канада ако ги следиш тия раоти, но тя Канадата балдиса благодарение на комшиите си така че то се тая .....
Коментар
-
Ходил ли си в САЩ?виждам че търсиш нещо негативно за тях че да се хваниш да хейтваш но това няма да ти донесе пари. Има бедни изоставени места но пък за сметка на тях няма друго място с такива квартали за средната класа . Ти къде живееш ?
, но иам повече познати там и в Канадата от колкот в БГ и половината се върнаха, бълдъзата хои сека година в Сашш у Ню Йорка у Флорида незнам си къде още, знам го ко е Сашш не се кози не гледам само картинки в нета ....
Аз живея на доста по-добро място от Сашш все още казвам все още, ако продължават с вкарване на цигани ше треа се местим пак некой ден ......
У Сашш нема вече средна класа освен няколко последни Мохикана дет се броят на пръсти у неколко града на кръст, толкоз за Сашш, то и в Драгалевци и Банкя има квартали за средна класа ама останалото е дармадан ....
P.S. ти що не се преместиш там бе Сохо ей премести се ше станеш като Бъфета със 100 коприльона у джоба особено у щата Мичигън, нема споменавам колко пенсионни фонда са дали фира и немат пари за пенсии също като в БГ ама аре да не "хейтвам" повече, че и "хейтвам" от къде я намери тая дума, кога станахте калайджии кога гъзо ви почерне, а не го знаете тоя език ама ич ...Last edited by aleks262; 09.05.2017, 14:07.
Коментар
-
http://www.varchevbrokers.com/jeff-g...америка
да но кога?от години се говори товаВся Власть Советам
Коментар
-
Ходил ли си в САЩ?виждам че търсиш нещо негативно за тях че да се хваниш да хейтваш но това няма да ти донесе пари. Има бедни изоставени места но пък за сметка на тях няма друго място с такива квартали за средната класа . Ти къде живееш ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЕй тука един поздрав за адаша дет не ми верваше, че разпадащата се Империя немат една асфалтирана улица и американюгите нема кво да ядат, а иначе имат претенции да управляват света и акциите им са "all time high" .....
Кат ги гледам са по-зле от Перник и Филиповци, егати кочината е станало Сашово, още малко и ше затварят магазина NYSE .....виждам че търсиш нещо негативно за тях че да се хваниш да хейтваш но това няма да ти донесе пари. Има бедни изоставени места но пък за сметка на тях няма друго място с такива квартали за средната класа . Ти къде живееш ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
Важното е да печатат хартия и ябълката да струва трилиони
Тука му се кефят обаче на некролога Бъфет че имал 100 млрд. и на чичо Били ама не видат наоколо в Сашово кво е, за да има такава концентрация на пари в едно място .....
Коментар
-
Да видях че е само за Америка и от скоро за Австралия . Може би след време ще са достъпни и в ЕС. Не знам дали знаеш че българин е съосновател. Наскоро са ги оценили на 1.3 милиарда долара!“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениеЕй тука един поздрав за адаша дет не ми верваше, че разпадащата се Империя немат една асфалтирана улица и американюгите нема кво да ядат, а иначе имат претенции да управляват света и акциите им са "all time high" .....
Кат ги гледам са по-зле от Перник и Филиповци, егати кочината е станало Сашово, още малко и ше затварят магазина NYSE .....Вся Власть Советам
Коментар
-
Ей тука един поздрав за адаша дет не ми верваше, че разпадащата се Империя немат една асфалтирана улица и американюгите нема кво да ядат, а иначе имат претенции да управляват света и акциите им са "all time high" .....
Кат ги гледам са по-зле от Перник и Филиповци, егати кочината е станало Сашово, още малко и ше затварят магазина NYSE .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceneto Разгледай мнение
преди ги бях разглеждал и не можеше да си отвориш акаунт с български паспортLast edited by SoHo; 08.05.2017, 23:42.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение“The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”
Коментар
Коментар