IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

NYSE

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнение

Не е тъп въпроса, от ex-divident датата дивидента си остава за собственика на акциите на тази дата, затова на ex-divident дата акциите обикновено падат с стоиноста на дивидента от предния ден осбено за тези които плащат дивидент 1 път годишно.за Teva е платим на 16 юни мисля.
    Благодаря за отговора.
    Всъщност ex-divident data e била 05.06.17 а изплащането трябва да е на 22.06.17 според
    http://www.mydividends.de/news/teva-...dividende-aus/
    Вероятно има връзка, че на 06.06.17 удари дъното... После бързо и рязко отскочи - което може да означава , че не се чувства конфортно на нива под 28 ... и няма да се връща отново там... Ще видим
    Last edited by Protokol; 10.06.2017, 18:34.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
      Аз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?
      Не е тъп въпроса, от ex-divident датата дивидента си остава за собственика на акциите на тази дата, затова на ex-divident дата акциите обикновено падат с стоиноста на дивидента от предния ден осбено за тези които плащат дивидент 1 път годишно.за Teva е платим на 16 юни мисля.

Коментар

Всъщност май ще почакам да назначат нов СЕО и да продададт някой второстепенен актив и едва тогава ще излизам ...
        Мхм,има резон да се изчака,и да се потвърди дъното.
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Е хубава работа,тъкмо показаха дъното и тръгнаха,а ти ще бягаш,аз сега ще влизам....
          Всъщност май ще почакам да назначат нов СЕО и да продададт някой второстепенен актив и едва тогава ще излизам ...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение

напълно възможно е това да не е дъното...пък профита си е профит независимо от неговия размер
            иначе погледнато към пазара по мащабно ми е интересно кога ли Тръмп ще почне да показва неуравновесения си характер и
            ще видим първата корекция от доста време насам....пък може и нещо повече....знае ли човек
            Мда,така е,много народ чака да се изпусне парата,че да се заредят наново.
            И това ще дойде.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение

Е хубава работа,тъкмо показаха дъното и тръгнаха,а ти ще бягаш,аз сега ще влизам....
              напълно възможно е това да не е дъното...пък профита си е профит независимо от неговия размер
              иначе погледнато към пазара по мащабно ми е интересно кога ли Тръмп ще почне да показва неуравновесения си характер и
              ще видим първата корекция от доста време насам....пък може и нещо повече....знае ли човек
              "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Аз се кефя на Teva, но се чудя вече за изход... Един тъп въпрос - ако продам акциите между ex-divident data и датата определена за дивидент т.е. тия дни... къде ще отиде дивидента ?

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Ха, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
                  Сектор ротация или нещо повече...

То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...

Коментар

• Ха, що става с техите бе , не бях поглеждал няколко часа.
                    Сектор ротация или нещо повече...

То за последното не виждам някакви причини, ма не е нужно, то като станат ясни отдавна вече ще е станала една...

Коментар

• Първоначално изпратено от Misho ILIEV Разгледай мнение
                      Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.

http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html
                      Акъл нема аз никога не бих ги дарил по скоро ще ги запаля но даром никога
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Ето тука една кратка дописка за един дядо, който направил $1000 на $2 милиона с buy and hold, но чакал 70г. И сега на 98г., ще ги дари.

http://www.cnbc.com/2017/06/05/warre...2-million.html

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Тежка е съдбата на контрарника и на ботъм фишъра...ма здравата нервна с/ма и волското търпение са си задължителни.
                          Човек учи най-много от грешките. Има една снимка с PTJ и на стената зад него се вижда един много красноречив надпис "loosers average loosers".

Коментар

Всъщност конгресът бил 4-6.06 ...
                            https://finance.yahoo.com/news/teva-...120000930.html
                            Остава твоята теза за мигрената ...
                            ето такова заглавие само посебе за минути изстрелва цената с поне 5% и после релакс

"Teva's migraine drug hits key PhIII goal"

уърдинга е от изключително значение в заглавията на новините, независимо какви са детайлите в самото съдържание.

<начало на оф-топик>:
                            знаеш ли колко пъти нескопосаните журналистчета на инвестор медията са усирали за няколко часа и без това смахнатата търговия на бфб???????? лудия поглед е "цар" на дебилските статии!!! да ме прощава, но див социопат и психопат като тоя рядко бива допускан да отразява публични събития, камо ли да се опитва да задава въпроси
                            \<край на оф-топика>
                            Last edited by Ferry; 01.06.2017, 17:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение

каквото и да е в презентацията, на уса пазара само споменато намерение раздвижва волатилноста в една или друга посока
                              поне има новини и се правят регулярни ъпдейти, не като на бфб.
                              Всъщност конгресът бил 4-6.06 ...
                              https://finance.yahoo.com/news/teva-...120000930.html
                              Остава твоята теза за мигрената ...

Коментар

Това да, но дали не са изложили нещо ново в презентацията си - днес има някакъв конгреса ...мисля, че е свързан МС
                                Сега е момента да направят някои от продажбите на активи за които се канят и да избият всички къси ... че май доста се събраха ...
                                каквото и да е в презентацията, на уса пазара само споменато намерение раздвижва волатилноста в една или друга посока
                                поне има новини и се правят регулярни ъпдейти, не като на бфб.

Коментар

Working...
                                X