If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вобще нищо не чякам , обясних защо влязох къс , никога не ми е давало шанс да тествам Елиат ,, но сега е в един пипа по връх от всичко времена и пробив от горе обезмисля Елиат защото тренда е абсолютно неправилен , значи според него трябва да е корекция , 1% срещу 35 няма как да не тествам нещо което цял живот съм смятал за глупост , но съм длъжен пред себе си да го проверя . Когато слезе ако вобще стане
Има едни правила на Елият които сега ще разберем дали са вобще верни ... Сега ако направи нов връх значи е измислица , защото друг път винаги е в някаква корекция а сега е в нов връх за всички времена , но ако се окаже прав ще видим 2460 . Никога не съм се съобразявал с него , но сега шанса да се провере Е само днес .
Има едни правила на Елият които сега ще разберем дали са вобще верни ... Сега ако направи нов връх значи е измислица , защото друг път винаги е в някаква корекция а сега е в нов връх за всички времена , но ако се окаже прав ще видим 2460 . Никога не съм се съобразявал с него , но сега шанса да се провере Е само днес .
Импе, ти си по-велик даже и от Тръмп. Твоята далновидност на финансовите пазари е по-голяма даже и от почтенността на твоя идол. Един ден ще ти направят паметник в центъра на София и твоите ученички ще поднасят цветя. Успех с търговията.
Благодаря, драги - но още ного имам да уча. Далновидност - за конкретният случай - защото, както казах - познавам ного добре мисленето на Доналдът. И да - моите ученички ме обичат: това не е извратено. Успех и на теб.
Пандов - ще я видя, драги.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, ти си по-велик даже и от Тръмп. Твоята далновидност на финансовите пазари е по-голяма даже и от почтенността на твоя идол. Един ден ще ти направят паметник в центъра на София и твоите ученички ще поднасят цветя. Успех с търговията.
Напълно възможно, ученика му вече има статуя
Бтв Импе, започнах нова тема за копачите на метали, която може да ти е интересна
Импе, чудя се вечер преди лягане по устата или по челото целуваш портрета на Тръмп?
ДДДД - не правя това - да не мислиш, че съм си турил на стената портретът на Доналдът?
Просто го ценя, като мъдър и почтен човек, нелишен и от атрактивност и чар. Изучавам го от ного години. Няма как да отречеш: че АЗ предвидих неговата бляскава победа веднага след като обяви кандидатурата си, когато абсолютно никой не вярваше в него. Това показва, че го познавам ного по-добре от вас. Затова през цялото му управление досега, отчитайки не само личните му качества и стил, но и влиянието на обкръжаващите го фактори, той не ме е изненадал с нито един свой ход. Не твърдя, че знам кога ще стори нещо, но всяко нещо разбирам защо го прави, дори когато разните анализаторченца очевидно си нямат никаква идея и са в небрано лозе, от действията на този могъщ мъж.
Аз приветствам неговите усилия, защото светът има нужда от силна Америка. Освен това в дипломатически аспект трябва да има баланс между двете ядрени свръхсили - а преди бе очевидно, че превъзходството на Вова над глупавият и неспособен обонго, бе колосално.
Освен това Доналд е и мирен лидер. Той не започна нито една война, не проля и капка кръвчица - и очевидно няма такова намерение - за разлика от кръволокът обонго. И това е обяснимо - защото Доналд е СТРОИТЕЛ, а не дивак, разрушител на цивилизацията.
Last edited by Императорът; 24.08.2018, 15:15.
Причина: Строител.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
То хубаво да правиш богатите по-богати, ама богатите тези пари ги кътат и подмятат от единия джоб в другия. Растежът може дойде когато по-бедните имат повече средства и почнат да харчат
Може би малко по-малко от 20%, защото още в началото на 2016, точно по време на големия спих имаше очаквания след стабилизиране на цената на петрола печалбите да растата с по 10% за 2017 и 2018. Така че Тръмп имаше късмет да бъде избран след спиха и точно когато излизахме от т.нар. profit recession
Ако се върви към балансиране на бюджета не знам какво ще стане. От една страна краткосрочно е зле за корпоративните печалби, от друга страна е добре дългосрочно
20 от тези 27% са заради данъците, какво мислиш, че ще стане ако се тръгне в посока балансиране на бюджета? А какво ще стане като се разбучи, че ефекта от данъците е една година и икономиката нещо не иска да расте с колкото ни се иска?
Други пък вероятно ходят по ходжи да им баят против уроки като зърнат оранжев перчем
В свят, който е ориентиран към забавлението, Тръмп си струва всеки вложен долар в предизборната компания.
Даже мисля, че вече има консенсус в кой жанр играе.
Нещо между свободната борба и драматичния театър.
Поне пазарът мисли така: https://finviz.com/quote.ashx?t=WWE&ty=c&ta=0&p=m
Колкото до влиянието му върху реалната икономика, достатъчен факт е, че не е в състояние да вдигне дори пощенските разходи на Амазон, чрез подопечните му държавни пощенски услуги
При Тръмп пазаря е нагоре с 22%, при Обама с 210%...
In Trump’s defense, U.S. stock market indexes are trading near record highs. The S&P 500 Index has risen 22.5% since Trump was sworn into office in January 2017, buoyed in part by a big tax cut. Under Obama’s two terms in office, by contrast, the S&P 500 rose 210%.
Trump is also benefiting so far from the extension of an economic recovery that began early in the Obama administration.
От началото на 2017 съм на 1/2 spxl + 1/2 tqqq +edc. На очите ( и джоба) си ли да вярвам или на тебе ?
Тръмп хейта те прави да преиначаваш истината, щото съм сигурен че отлично знаеш че пазара гледа и калкулира напред. Правилното да се отчита е от избирането за президент. При Тръмп оттогава е 33% нагоре ( при наско дори 56%), а за 2-та мандата на Обама 150%. Месечните им доходности - почти идентични.
Освен това опушения започна в края на огромен мечи пазар на към 10ре и 8 ев/ебитда докато тръмпето на в пъти по толкова. При оня имаше и здраво печатане от феда и безброй $ де отиваха главно на пазара, а при оранжевия - затягане.
Което и говедо да беше на мястото на Обама от магарешката им партия - минимум същата доходност щеше да докара при тия условия.
Коментар