If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лесна е , ако бях еднодневен щях да съм ги хванал още преди 5 часа на отварянета тези 5 лева и бих пил едно черно джони за ваше здраве ,сега съм гявол като Вас и мога да философствам има ли значение тръмп като си измие ръцете ,натиск над Фед и с колко .....дали 5 долара са равни на 5 лири или не и дали златото е по силно от петрола и с колко... и дали меркел ще хване цоцциалистите за онази работа и да пусне гювеч на голфчетата и банките а евродебилите как ще се оправят с вируса и как?
и твойта не е лесна. ако си еднодневен тейдър може да хванеш 5 лв, но дългосрочно ....е под въпрос
Лесна е , ако бях еднодневен щях да съм ги хванал още преди 5 часа на отварянета тези 5 лева и бих пил едно черно джони за ваше здраве ,сега съм гявол като Вас и мога да философствам има ли значение тръмп като си измие ръцете ,натиск над Фед и с колко .....дали 5 долара са равни на 5 лири или не и дали златото е по силно от петрола и с колко... и дали меркел ще хване цоцциалистите за онази работа и да пусне гювеч на голфчетата и банките а евродебилите как ще се оправят с вируса и как?
Акциите ми глътнаха много вода предните 7 борсови дни и нямам идея кога ще се възстановят.
За сметка на това с опциите влязох къс EWI петък 15 минути преди края на сесията, когато имаха само 3 регистирани случая в италия, къси авиолонии и къс IMAX. LAKE им се чудех от $14, ама от толкова чудене - изтървах влака, а от втора/трета спирка не бих го гонел.
Не виждам как нещо може да се обърка.
Интересно как търгуването с много технически и фундаментален анализ,със value stocks, компании с продукт, дългогодишна история на приходи, добри перспективи за бъдещето и т.н. са ми губещата част от портфолиото.
Какво мислите за идните седмици, аз обмислям късо към Германия и Италия да разширя позицията, дори папата е хванал вируса..
Кркркркркрррррризаааааааа. Първа смърт в саш от коронката. Смятай кво ще става. По cnn започнаха пищенето. Американските ханукяри са първенци в паниката. Кр кркркрккрркрркрккрркр
Коментар