(Bloomberg) -- Just in the last week, 96,000 people on the Robinhood investing app opened a position in Hertz Global Holdings Inc. The number of users holding Whiting Petroleum Corp. grew roughly 10,000 in the last 24 hours.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
(Bloomberg) -- Just in the last week, 96,000 people on the Robinhood investing app opened a position in Hertz Global Holdings Inc. The number of users holding Whiting Petroleum Corp. grew roughly 10,000 in the last 24 hours.Two things the companies have in common: They’ve filed for bankruptcy protection
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
Гледам кви ги вършиш. Време е да си проясниш мозъка а не само да се дзвериш у монитора. Всъщно ако си избрала правилните инструмени може и нищо да не правиш и да печелиш повече отколкоро като трейдваш всеки ден.
Трейдъра трябва да е агресивен точно определени моменти а те са примерно 10 процента. от времето или по малко а през останалото време да си седи на задника. По честото търгуване не означава по - големи печалби а всъщност води до по - големи загуби.
Работа с продънени банки немаш . Петрола е силно волатилен инструмент Там също ще ядеш дървото . Банките и петрола могат да се движат настрани или. по лошо на доле Докато същевремено целия пазар катери. Понеже се опитваш да трейдваш . Фани се запри стига храни брокерите. Солидни печалби се изкарват не баш от трейдване а от хващане на рали и държането на инструмента с месеци и години. а не продаването му кат видиш. малка печалба. Лузарите прибират рано печалбите и държът загубите дълго. Издумкването на влога на детето и некви заеми от съпруга добра ама сега и кредитната карта . Накрая ще занулиш всичко . ще си разбиеш психиката и ще се си развлиш семейството или най малкото мъжът ти ще ти го натяква цял живот.
Единсвената причина е да си над водата. е че пазарното рали последните два месеца е изключитено силно.
Но няма винаги да е така. Я сме потънали или влезем в рейнж си Чао Банбина
Хайде със здраве.
С всеки изминал ден тази хаотична търговия ще спре да дава резултат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеterziev, ето цитирам ти какво каза сам предполагам Novartis визираше
Още не е късно да разкараш бабичките и да намажеш. Аз не можах да се пречупя за този сектор и за технологиите.
И кво намазах? Лайно
Запечи го, по-вкусно става.
Коментар
-
Днес ще пуснем малко кръв, защото хората продават. После пак сме нагоре. За фармата предупредих. Не се притеснявай, няма да скокне с 20-30%. Tъкмо момент за допълване.
Само да отбележа, че по-долу това "афроамериканци" не съм го писал аз. И после не вярвате, че неокомунизмът вече победи.
Не ви знам брокерите, но днес дойде новата версия на TWS. Има един fundamentals explorer, който е мега шукар.Last edited by terziеv; 09.06.2020, 16:49.
- 1 like
Коментар
-
Novartis разбира се изчакаха да ги продам и да скочат. Е на това му се вика каръщина. Ей сега вече съжалявам че ги продадох. Спецовете, що не ме предупредихте бре. Някой изненадан ли е че почти всичко останало потъва днесLast edited by IvelinaJensen; 09.06.2020, 16:40.
Коментар
-
За мен някой организира всичките тия зулуми с черните - на тях малко им трябва и са готови да скочат да разрушат всичко и да се борят за правата си да бъдат безнаказани престъпници. На някой с власт му беше изгодно да представи убийството на престъпника-рецидивист не като убиство на престъпник, а като расизъм и да направи цялото меле, което направи. Нали Тръмп искаше да пусне войската да разкара мародерите ама му отказаха. Саботират го и е с вързани ръце. За мен това убийство не е никакъв расизъм, а по-скоро лична вендета ако изобщо е умишлено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Терзо, не вървай на всичко което ти поднасят медиите, проверявай. Ако го бе направил щеше да видиш че доверието в полицията е в пъти по високо отколкото в останалите държавни институции, вкл.и сред черните. По спомен бе 2-3 по голямо отколкото в медиите и някъде 4-5пъти повече отколкото в конгреса, той бе май на дъното.
Това си е отдавна, надали е променено значително от последните събития.
Погледни какво става 20-те години в Русия->СССР и си мисли какво идва. Не е невъзможна национализация на компании. Тези, които имат бизнес предимно в САЩ са много опасни за държане. Вчера уволниха един професор, защото отказа да пусне студенти негри без изпит. Стресирани били от убийството. Съвсем възможно е тези със закон да ги направят CEO-та.
ViacomCBS e плътно с комунистите. За другото - https://www.investopedia.com/article...businesses.aspLast edited by aleks262; 09.06.2020, 13:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от arbeitmachtfrei Разгледай мнение
някои май избързаха да си продадат Новартис-а
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеРазкарах Novartis на минус 130 лв и купих BSM щото бяха скочили най-малко. Предполагам заради сриващата се за пореден път нафта. Добре си мислих да разкарам нафтата днес на високото ама хич ме не слуша главата. И да я купя пак евентуално срината
Коментар
Коментар