Общо взето според очакванията, с изключение на ET. Никой не харчи, а парите няма къде да ходят, защото хората ги дресираха да не спестяват нищо. Пак ще кацнат при акциите. Не ми се мисли обаче, ако уикенда излезе някой Енрон.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Странно, дали само Пауъл е виновен за този висок спад от 6% ?
Или по-скоро, индиректно каза,
- Момчета от Уол Стрийт,
вие си знаете, че възстановяването ще бъде бавно,
ама не очаквайте от мен други чудеса,
защото аз наистина нямам вече такива.
Или, причината ще я научим до понеделник ?Last edited by распутин; 11.06.2020, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеИзказването на Джей Пауъл вчера не се хареса много на пазарите
Last edited by the architect; 12.06.2020, 00:36.
Коментар
-
Изказването на Джей Пауъл вчера не се хареса много на пазарите
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеНе знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.
THE MATRIX
- 1 like
Коментар
-
Не знам що продължавам да търся логика в развитието на тия акции, при положение, че очевидно такава няма. Скочиха брутално точно по време на големите размирици и сега се сетиха да падат. От къв зор!!!! Някой има ли логичен отговор? И се чудя нафтата останалите акции ли следва или те следват нея !!! Изключително трудно е на човек на логиката (какъвто съм) да се занимава с тия глупости. Астроложки и нумероложки са ми казвали да загърбя логиката и да се оставя на интуицията, ама е толкова трудно след като цял живот съм я подтискала сега да я чуя. Тя със сигурно се опитва да крещи, но с много изнемощяло гласче. Или поне аз съм глуха за него. Както вече казах - в началото като нищо не знаех и не разбирах и карах на интуиция по-добре ми вървеше бизнеса. Колкото повече чета толкова повече се обърквам
P.C. Абсолютно съм сигурна, че трейдъри с пари манипулират борсите. Някой си играе много мощно с наивните инвеститорчета.Last edited by IvelinaJensen; 11.06.2020, 21:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеДали пазарите не дават втори шанс за влизане на инвеститорите със свободни кинти?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПринципно съм си в паника от как въм се родила - един вид - това ми е нормалното състояниеВече толкова много прецаках, че най-умното, което мога да направя е поне от тук натам да се ориентирам и да действам според ситуацията с колкото може повече здрав разум и по-малко импулсивност. Акциите ако не ме разорят ще ме научат на самоконтрол, който винаги ми е липсвал.
Продадох датски шит. Сега се чудя какви американски да си купя. И дали изобщо да се осмеля да купувам днес. Ideas?Принципно казваме на много папири шит, за да не се привързваме към тях и да не ги държим вечно
Усвояваш ги нещата, макар по трудния начин, Само гледай да се задържиш поне годинка, Акциите не са хазарт като форекса, движат се по-бавно и има време да се играят хитро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНе бих посмял да те съветвам, но две неща щети кажа :
1.никога не играй на късо
2. никога не отваряй позиции с идеята да избиваш загуби
Иначе аз в тия смутни времена дебна HSBC - за учудване на много хора...
Коментар
Коментар