Първоначално изпратено от oslo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
NYSE
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Това ми показва платформата че ми печалбата от как трейдвам (5 месеца).
Ако бях по-разумна имах шанс сега да съм на поне двойна печалба първо щото хванах дъното като стартирах и второ, че само хубави акции съм купувала. Първите 2 месеца беше що годе ОК, но последните 3 се скъсах да се саботирам.
П.С. сега гледам че след първите 2,5 месеца съм била отгоре с 54,36%. Значи през следвашите 2,5 месеца съм качила само 5%. Доказателство в цифри за т.н. феноменa "късмета на начинаещия" и последваща зверска каръщина
чист късмет
да видим нататък
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
Какво значи 59.66
Вкарала си 100 бона и сега имаш 160 (+60%)
Или това ти показва платформата за някакъв период
Ако бях по-разумна имах шанс сега да съм на поне двойна печалба първо щото хванах дъното като стартирах и второ, че само хубави акции съм купувала. Първите 2 месеца беше що годе ОК, но последните 3 се скъсах да се саботирам.
П.С. сега гледам че след първите 2,5 месеца съм била отгоре с 54,36%. Значи през следвашите 2,5 месеца съм качила само 5%. Доказателство в цифри за т.н. феноменa "късмета на начинаещия" и последваща зверска каръщинаLast edited by IvelinaJensen; 22.08.2020, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКазвай ги тия работи предварително, Ташунко. Че да могат и нашите трейдъри тука да се облажат. Недей така следварително да казваш и само да ги дразниш. Има и такива моменти разбира се.Не смятам че сега е времето да се купуват акции дългосрочно.Мисля че ще видим по-добри нива за влизане
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
тотала какъв е откакто спекулираш по пазарите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Това за редовното трейдване ми хареса.За мен да бъдеш само държач на акции не е много правилно.Има платформи където можеш да спекулираш всеки ден показвайки ти коя акция е свръхпродадена или купена и т.н където има хот бутони за извършване на сделка.Месечно абонамента е към 500 $.Аз не ползвам такава в момента.Предпочитам да ги гледам по 13 ч всеки ден.Вчера го размазах TOPS.Цената на премаркета и беше 1.94 $ и падна до 1.31 $. Затвори на 1.44 $. Шортнах я вчера яко.Виж само колко % разлика даде.В спекулата има смисъл и доходност,но трябва да се пипа внимателно без да се алчнее.
- 1 like
Коментар
-
не разбрах въпроса. С толкова 14500 лв ми е моментното портфолио на минус. Но като цяло инвестицията ми е на плюс 59.66% щото редовно трейдвам. За жилището не разбрах - него не го трейдвам))
Това за редовното трейдване ми хареса.За мен да бъдеш само държач на акции не е много правилно.Има платформи където можеш да спекулираш всеки ден показвайки ти коя акция е свръхпродадена или купена и т.н където има хот бутони за извършване на сделка.Месечно абонамента е към 500 $.Аз не ползвам такава в момента.Предпочитам да ги гледам по 13 ч всеки ден.Вчера го размазах TOPS.Цената на премаркета и беше 1.94 $ и падна до 1.31 $. Затвори на 1.44 $. Шортнах я вчера яко.Виж само колко % разлика даде.В спекулата има смисъл и доходност,но трябва да се пипа внимателно без да се алчнее.
- 1 like
Коментар
-
не разбрах въпроса. С толкова 14500 лв ми е моментното портфолио на минус. Но като цяло инвестицията ми е на плюс 59.66% щото редовно трейдвам. За жилището не разбрах - него не го трейдвам))
Вкарала си 100 бона и сега имаш 160 (+60%)
Или това ти показва платформата за някакъв период
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Е, щом играеш на късо, то системата е ясна - преди този дивидент ще отиде едно 10% нагоре и веднага следва разпродажба. Рискът е в някаква неочаквана новина. Прегледай тогава и другите високодивидентни - над 12%. Не всички са LP-та. Дори T става за редовна търговия по този начин. Там амплитудите са бая по-малки, но пък са много по-сигурни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
ET няма какво да те притеснява.Много добра акция.Преди няколко седмици така хубаво я отиграх и направих хиляди долари че съм и върл фен.Чакам да дойде ноември пак да вляза ама тоя път ако мога и 50к долари ще вкарам.Знам точно как да я отиграя единствено което искам пак да я напомпят както предния път та ако може и повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Хехе, то и при мен самото портфолио е все около нулата. Кво ти дреме, резултатът е важен. Може би трябва да ги режа загубеняците по овреме, ама като половината загуба ми е ET, а там е 18% дивидент.
ET няма какво да те притеснява.Много добра акция.Преди няколко седмици така хубаво я отиграх и направих хиляди долари че съм и върл фен.Чакам да дойде ноември пак да вляза ама тоя път ако мога и 50к долари ще вкарам.Знам точно как да я отиграя единствено което искам пак да я напомпят както предния път та ако може и повече.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеПортфолиото ми последните 3 месеца е на минус
Коментар
-
Първоначално изпратено от todorov_74 Разгледай мнениеИма ли някой да е здраво налазил в комуналки? Ток, вода и т.н.? OTTR?
[/QUOTE]
То ти май ме светна за тях. Идеи за бъдещо представяне? Дори линк към някой анализ, чието мнение споделяш. Много харесвам компанията, но не знам в тези щати какви са перспективите. До каква цена мислиш да я държиш или си за дивидента? Ще излизам от PPL и ще имам малко ресурс. Доволен съм, но там май сме на тавана.
Коментар
Коментар